Prefera Foods, companie deținută de Raul Ciurtin, a demarat listarea pe bursă a unei emisiuni de obligațiuni

Prefera Foods, companie deținută de Raul Ciurtin, a demarat listarea pe bursă a unei emisiuni de obligațiuni
scris 19 iul 2021

Prefera Foods, companie unde antreprenorul Raul Ciurtin a preluat pachetul majoritar în 2017, a demarat listarea pe bursă a unei emisiuni de obligațiuni, ținta fiind atragerea unei sume de până la 5 milioane euro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Operațiunea a fost pregătită din luna mai.

Decizia semnată acum este ca emisiunea de obligațiuni să aibă o valoare totală de 3 milioane euro, cu posibilitatea extinderii până la 5 milioane euro (500 euro/obligațiune).

Prefera Foods, companie deținută de Raul Ciurtin, a demarat listarea pe bursă a unei emisiuni de obligațiuni

Compania a lansat o nouă gamă de produse vegetale alternative la pește, după o investiție de 600.000 de euro în ultimii doi ani, cu care vrea să se extindă și pe piețele externe.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Pentru că suntem convinși că această categorie va deveni o opțiune importantă în viitor, vom investi în distribuția internațională și în creșterea capacităților de producție pentru aceste tipuri de produse.Suntem pregătiți în perioada următoare să susținem o strategie de dezvoltare și luăm în calcul, în primul pas, emiterea de obligațiuni ce vor fi listate la Bursa de Valori București”, a spus atunci Raul Ciurtin.

Prefera Foods, producător de conserve din carne și dulcețuri, a fost înființată în 2009 din fonduri proprii ale acționarilor, dar și cu fonduri SAPARD, investițiile totale ridicându-se la 8 milioane euro. Producătorul are în portofoliu branduri precum Capricii și Delicii, Meniu de-a gata, Rodna și Călușar. Totodată, portofoliul Prefera Foods a fost extins, tot în 2017, prin preluarea fabricii Salconserv din Mediaș.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

Fabrica Prefera Foods este situată în localitatea Oiejdea, județul Alba, acolo unde este se află și una din fabricile companiei de lactate Albalact, vândută în 2016 de Ciurtin către Lactalis.

viewscnt
Afla mai multe despre
prefera foods
raul ciurtin