Vinul de azi: Misiones de Rengo Carmenere Reserva 2018

Vinul de azi: Misiones de Rengo Carmenere Reserva 2018
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 2 feb 2020

Fondată în 2001 în orașul Rengo, pe Valea Rapel, Chile, crama Misiones de Rengo are în spate tradițiile și puterea locului, unul dintre cele mai reprezentative în domeniul viticol. Deși relativ nouă, compania s-a impus pe piață viticolă, fiind astăzi cel mai bine vândut brand din Chile. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Recomandarea noastră de astăzi, Misiones de Rengo – Carmenere Reserva 2018, este un vin roșu, sec, cu un buchet complex, în care predomină aromele de fructe de pădure și flori sălbatice. Gustul continuă aceleași note, la care se adaugă cele picante.

Se recomandă degustarea acestui vin la o temperatură de 20 de grade Celsius, alături de preparate ceva mai consistente, cum ar fi carne la grătar, vânat sau paste cu diverse sosuri. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin