Vinul de azi: Negru de Drăgășani 2018

Vinul de azi: Negru de Drăgășani 2018
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 16 ian 2020

Cu o tradiție de 26 de generații, Familia Antinori produce vin de mai bine de 600 de ani, compania fiind acum condusă de către Marchizul Piero Antinori și cele trei fete ale sale, Albiera, Allegra și Alessia. Colaborarea dintre aceștia și Fiortenzo Rista, vinificator celebru, a dus la începerea proiectului de succes Vitis Metamorfosis.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Din această gamă vine și recomandarea noastră de astăzi. Negru de Drăgășani 2018 este un vin roșu sec, realizat din soiul de struguri Negru de Drăgășani, din podgoria Dealu Mare. Roșu-violet, vinul prezintă note olfactive de smochine, ciocolată și ceva tente vanilate. Gustul este proaspăt și aromat, cu tanini bogați și un final persistent.

Serviți acest vin la 17-18 grade Celsius, în diverse combinații culinare, de la brânzeturi, paște și risotto până la roastbeef sau orice preparat din carne. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin