Vinul de azi: Primitivo di Manduria Talo 2018 - 94 puncte Luca Maroni

Vinul de azi: Primitivo di Manduria Talo 2018 - 94 puncte Luca Maroni
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 23 iun 2020

San Marzano – Puglia din Italia este o regiune viticolă cu tradiție. Acolo, fiecare producător de vin are grijă de vițele de vie ca și cum ar fi grădini, iar fiecare familie are o poveste cu totul și cu totul specială.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Recomandarea noastră de astăzi - Talò Primitivo di Manduria 2018, vine tocmai din acest loc special, fiind un vin intens, roșu-rubiniu cu accente violete, foarte promițător că arome. Buchetul amintește de cireșe bine coapte, prune și ceva note de cacao și vanilie. Gustul are și el o structură remarcabilă, cu tanini delicați și tente dulcege pe finalul persistent.

Se recomandă degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alături de mâncăruri consistente, cum ar fi preparate cu miel, vânat, paste cu diverse sosuri sau brânzeturi. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin