În anul 2000, Andrea Franchetti a hotărât să înființeze o proprietate viticolă pe pantele vulcanului Etna, în regiunea Sicilia. Nu numai că viziunea lui Andrea s-a materializat, dar și s-a dezvoltat într-un brand de succes, recunoscut acum peste tot în lume.
Tenuta di Trinoro Passopisciaro Franchetti 2010 este un vin vibrant, cumva neașteptat de suculent și proaspăt, toate astea datorate caracteristicilor anului de producție. Un mix interesant de soiuri de struguri, vinul are un buchet cu note de cireșe negre, prune, cafea și lemn dulce. Gustul este și el bogat ca arome, păstrând notele anterioare.
Degustați acest vin la 15-18 grade Celsius, alături de preparate la grătar, brânzeturi, preparate cu carne de miel sau vânat, risotto etc.
Vinul are 95 puncte Robert Parker și 91 puncte Wine Spectator.
Vinul poate fi cumpărat de AICI.
Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro
















