Vinul de azi: Valbuena 2015 - 97 puncte James Suckling

Vinul de azi: Valbuena 2015 - 97 puncte James Suckling
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 5 iul 2020

Istoria Vega Sicilia începe în 1859, când Don Eloy Lecanda Chaves a primit acest domeniu drept dar din partea înstăritului său tată. Ulterior, întors dintr-o călătorie în Bordeaux cu butași de viță de vie de Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot, Carmenere și unii de Pinot Noir, a început să cultive și să construiască, astfel, un brand de renume mondial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Eticheta de astăzi, un vin de 97 puncte James Suckling, își trage numele de la orășelul în care este produs fiind un amestec de struguri Tinto Fino (95%), cu un strop de Merlot (5%) provenind din podgorii mai tinere (20-25 ani). Nasul dezvăluie arome de goldane și prune, piele, coajă de lămâie, rumeguș, cu tonuri de violete. Palatul abundă în gusturi de fructe de pădure și cireșe, susținute de o aciditate vibrantă și de taninuri coapte și viguroase. Pe final se disting note de cafea, ciocolată și vanilie. Este un vin complex și complet, acest vintage fiind socotit de pasionați ca fiind cel mai bun vintage de Valbuena. Un vin bogat, concentrat și proaspăt, recomandat pentru consum între 2020-2029.  

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin