Vinul de azi: Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato Extra Dry 2019

Vinul de azi: Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato Extra Dry 2019
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 8 iul 2020

Crama Ca’ di Rajo este localizată în Conegliano Valdobbiadene, o zonă celebra pentru producția unor Prosecco de o calitate superioară. Ca’ di Rajo pune mare preț pe tradițiile și istoria locului, venind totodată și cu tehnologie modernă pentru producerea vinului. Poate tocmai această îmbinare perfectă dintre vechi și nou este secretul cramei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Recomandarea de astăzi, Valdobbiadene Prosecco Superiore Millesimato Extra Dry DOCG 2019 - Ca' di Rajo, este un vin realizat 100% din struguri Gleră. Intens și complex în arome, buchetul vinului dezvăluie note de flori acacia, mere, lămâi și grapefruit. Gustul păstrează notele fructate, cucerind totodată și prin armonia și prospețimea lui.

Se recomandă degustarea acestui vin la 6-8 grade Celsius, ca aperitiv sau alături de paste, cartofi prăjiți și brânzeturi, stridii, creveți sau trufe. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin