Vinul de azi: Valea Ascunsă Fetească Neagră 2018

Vinul de azi: Valea Ascunsă Fetească Neagră 2018
scris 23 feb 2020

Cu 20 de hectare de vită de vie, o capacitate de producție de 100.000 de litri de vin pe an și o tehnologie de înaltă calitate, crama de familie Valea Ascunsă oferă periodic vinuri surprinzătoare, realizate din soiuri de struguri precum Fetească Albă, Fetească Regală, Chardonnay, Sauvignon Blanc și Fetească Neagră.

Recomandarea noastră de astăzi, Valea Ascunsă Fetească Neagră 2018, este o Fetească tipică, expresivă și armonioasă, care cucerește încă de la primele note olfactive de prune uscate, vișine coapte, vanilie, scorțișoară, dar și ceva tente de ciocolată neagră. Gustul aduce în prim o structură elegantă și bine echilibrată, cu taninuri catifelați.

Se recomandă degustarea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alături de brânzeturi, friptură de vită, miel la grătar, rață la cuptor, dar și cu paste cu diverse sosuri. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin