Vinul de azi: Via Colțul Pietrei Syrah 2016

Vinul de azi: Via Colțul Pietrei Syrah 2016
scris 2 iun 2020

Vitis Metamorfosis a luat ființă în anul 2008 din dorința proprietarilor-Marchesi Antinori și Familia Rista, nume de referință din industria vinului, de a creA și în România vinuri de calitate superioară.

Pentru cultivarea Viilor Metamorfosis au fost selectate cele mai bune terenuri, cu scopul de a exprimA pe deplin terroir-ul divers al Podgoriei Dealu Mare. Viile au fost plantate pe coline cu pante line, iar soiurile de struguri au fost strict selecționate în funcție de caracteristicile fiecărei parcele în parte. Vinul pe care vi-l propunem astăzi provine din via Colțul Pietrei, vie care produce struguri de calitate superioară datorită unei combinații de elemente precum solul, topografia, precipitațiile, lumina și căldura soarelui, ce favorizează în mod deosebit cultivarea strugurilor Sauvignon Blanc și Syrah în acest loc.

Colțul Pietrei Syrah 2016 are o culoare roșu-purpuriu și arome puternice de prune confiate și cireșe negre, cu note discrete de condimente dulci și ciocolată amăruie. A fost maturat în butoaie mari și mici de stejar pentru o perioadă de opt luni. Este un vin cu o structură amplă și taninuri mature ce dau o senzație cremoasă pe palat. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin