Roger Federer l-a întrecut pe Novak Djokovici și a devenit jucătorul cu cele mai mari premii din tenis

Roger Federer l-a întrecut pe Novak Djokovici și a devenit jucătorul cu cele mai mari premii din tenis
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 oct 2017

Elvețianul Roger Federer, locul 2 ATP, a devenit jucătorul cu cele mai mari premii obținute din tenis, el întrecându-l pe sârbul Novak Djokovici, locul 7 ATP, după ce s-a impus în finala turneului de 500 de puncte de la Basel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Pentru succesul de pe teren propriu, Federer a primit un cec în valoare de peste 450.000 de dolari, cu care și-a ridicat nivelul premiilor obținute în carieră la 109.853.682 de dolari. Djokovici nu a mai jucat de la Wimbledon din cauza unei accidentări și a rămas la 109.805.403 dolari câștigați din premii, scrie News.ro.

Roger Federer va mai participa în acest an la Turneul Campionilor de la Londra și va deveni după această competiție primul tenismen care depășește 110 milioane de dolari din premii.

VIDEO Un startup susținut de Tim Cook și Eric Schmidt lansează un nou tip de duș CITEȘTE ȘI VIDEO Un startup susținut de Tim Cook și Eric Schmidt lansează un nou tip de duș

Spaniolul Rafael Nadal, liderul ATP, a câștigat până în prezent 91.199.322 de dolari din tenis. fiind pe locul al treilea în "ierarhia banilor" obținuți în carieră.

În tenisul feminin, Simona Halep, locul I WTA, a depășit 20 de milioane de dolari premii după participarea la Turneul Campioanelor de la Singapore, unde a primit un cec de 304.000 de dolari pentru evoluțiile din Grupa Roșie. Ea este pe locul 16 în clasamentul "all-time" al câștigurilor jucătoarelor de tenis.

viewscnt
Afla mai multe despre
roger federer
novak djokovici