eToro lansează portofoliul DeFi

eToro lansează portofoliul DeFi
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 sep 2021

eToro, platforma globală de investiții multi-active, a lansat un portofoliu DeFi, oferind investitorilor expunere pe termen lung la proiecte cheie din ecosistemul DeFi, permițându-le acestora să devină parte a uneia dintre cele mai inovatoare dezvoltări din domeniul financiar.

Finanțarea descentralizată (DeFi) este o mișcare care își propune să ocolească intermediarii financiari tradiționali prin plasarea serviciilor financiare pe blockchain. Mai degrabă decât să descentralizeze doar tranzacțiile (ca în cazul Bitcoin), DeFi urmărește să descentralizeze mai multe segmente ale industriei financiare. Acest lucru se realizează prin intermediul contractelor inteligente, care sunt fragmente de cod informatic ce permit efectuarea de transferuri și acorduri complexe pe blockchain fără a fi nevoie de aprobarea unei autorități centrale.

Urmărește-ne și pe Google News
Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Portofoliul DeFi al eToro cuprinde unsprezece criptoactive DeFi: Ether (ETH), Uniswap (UNI), Chainlink (LINK), Aave (AAVE), Compound (COMP), Yearn.finance (YFI), Decentraland (MANA), Polygon (MATIC), Algorand (ALGO), Basic Attention Token (BAT) și Maker (MKR).

Portofoliile eToro oferă investitorilor expuneri gata pregătite și complet alocate, grupate pe diverse teme de investiții. Reunind mai multe active pe baza unei metodologii definite și utilizând o abordare pasivă a investițiilor, portofoliile eToro sunt soluții de investiții pe termen lung care oferă o expunere diversificată fără comisioane de administrare.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

Investiția inițială pornește de la 1.000 de dolari, iar investitorii pot accesa instrumente și grafice pentru a urmări performanța portofoliului, în timp ce feed-ul social al eToro îi va ține la curent cu evoluțiile din sectorul DeFi. DeFi este unul dintre cele peste șaizeci de portofolii disponibile pe eToro.

Compania eToro a fost fondată în 2007. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto.  

viewscnt
Afla mai multe despre
etoro
defi