Contract record oferit de Barcelona lui Messi la cină: 10 ani plus titlu de ambasador în SUA și un viitor post în board

Contract record oferit de Barcelona lui Messi la cină: 10 ani plus titlu de ambasador în SUA și un viitor post în board
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 apr 2021

Clubul de fotbal FC Barcelona îi oferă un contract pe 10 ani lui Lionel Messi, în dorința de a-l convinge pe starul argentinian să rămână pe Camp Nou la finalul acestui sezon, când îi expiră actualul acord cu clubul spaniol de fotbal, informează cotidianul The Times.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform publicației britanice, tatăl lui Messi, Jorge, a luat cina săptămâna trecută împreună cu noul președinte al Barcelonei, Joan Laporta, fiind stabilite cu această ocazie detaliile viitorul contract, arată Agerpres.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

The Time subliniază că viitorul acord prevede ca Messi să își încheie cariera la FC Barcelona, înainte de a îndeplini rolul de ambasador al clubului catalan în Statele Unite, unde va putea evolua în Major League Soccer (MLS), după care va ocupa un post de conducător în organigrama Barcelonei, la revenirea sa în Catalonia.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Contractul îi este oferit într-un context în care mari cluburi, precum PSG, vor să îl racoleze.

În vârstă de 33 ani, Lionel Messi și-a petrecut întreaga carieră la FC Barcelona, alături de care a cucerit 35 de trofee, între care zece titluri de campion al Spaniei și patru Ligi ale Campionilor, fiind unul dintre cei mai mari jucători ai clubului din istorie.

viewscnt
Afla mai multe despre
messi
barcelona