FOTO Messi a dormit cu trofeul Cupa Mondială. Aproape un milion de ”like-uri” în mai puțin de o oră

FOTO Messi a dormit cu trofeul Cupa Mondială. Aproape un milion de ”like-uri” în mai puțin de o oră
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 dec 2022

Aproape un milion de ”like-uri” a primit Lionel Messi în mai puțin de o oră la o postare în care spune doar atât: ”Bună dimineața!”

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Messi a postat mai multe fotografii în care apare dormind alături de trofeul Cupa Mondială.

PSD se dezice de declarația pe proprie răspundere pentru casnicii cu mai multe locuri de consum de energie, deși ″s-a semnat″ alături de restul Coaliției, după ce a creat panică și revoltă. Ministrul PNL reacționează prompt și elimină CITEȘTE ȘI PSD se dezice de declarația pe proprie răspundere pentru casnicii cu mai multe locuri de consum de energie, deși ″s-a semnat″ alături de restul Coaliției, după ce a creat panică și revoltă. Ministrul PNL reacționează prompt și elimină

”Frate! Dă-le și coechipierilor tăi o șansă, vor și ei”. ”Felicitări campionule!! Transmit felicitările mele fiecărui membru al echipei care v-au însoțit în această călătorie minunată, de asemenea tuturor celor care sărbătoresc Argentina, campioană mondială!!!”. ”Messi, tu ești un artist… Îți mulțumim că ne-ai învățat că viața oferă o a doua șansă. Să te vedem campionule este tot ce ne trebuia noi celor care te iubim…

GALERIE FOTO Football Museum Bucharest, inaugurat CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Football Museum Bucharest, inaugurat

La mulți ani tuturor argentinienilor!!!”. Acestea sunt doare câteva din cele peste 165 de mii de comentarii care însoțesc postarea.

FOTO Messi a dormit cu trofeul Cupa Mondială. Aproape un milion de ”like-uri” în mai puțin de o oră

Lionel Messi a doborât și recordul de like-uri pentru o postare a unui sportiv pe Instagram, informează cotidianul belgian Le Soir, citat de Agerpres.

În mai puțin de 24 de ore, peste 43 de milioane de oameni au dat like postării argentinianului care a sărbătorit câștigarea titlului de campion mondial.

ULTIMA ORĂ Simona Halep, testată pozitiv la un control antidoping CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Simona Halep, testată pozitiv la un control antidoping

Lionel Messi a ridicat duminică singurul trofeu major care lipsea din palmaresul său: Cupa Mondială. La a cincea sa participare la această competiție, argentinianul și-a îndeplinit în sfârșit visul, după care a scris pe rețelele de socializare ce simte. „Am visat asta de atâtea ori, am dorit atât de mult încât nu-mi vine să cred…”, a scris Messi pe Instagram.

„Mulțumesc mult familiei mele, tuturor celor care mă susțin și, de asemenea, tuturor celor care au crezut în noi. Demonstrăm încă o dată că argentinienii, atunci când luptă împreună și sunt uniți, sunt capabili să realizeze ce și-au propus. Meritul aparține acestui grup, care este deasupra individualităților, este forța tuturor care luptă pentru același vis care a fost și visul tuturor argentinienilor… Am făcut-o!!!”, a adăugat el.

FOTO Messi a dormit cu trofeul Cupa Mondială. Aproape un milion de ”like-uri” în mai puțin de o oră

Argentina a cucerit al treilea său titlu mondial după ce a învins Franța cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, duminică seara, în finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, în care scorul a fost egal, 3-3 (2-0, 2-2), la capătul prelungirilor, pe Lusail Stadium din Al Daayen.

Messi, a devenit, duminică, primul fotbalist care câștigă de două ori „Balonul de Aur”, decernat celui mai bun jucător al Cupei Mondiale, după ce a condus echipa sa spre titlul mondial în Qatar. Messi a mai obținut „Balonul de Aur” în urmă cu opt ani, la ediția din Brazilia (2014), când Argentina a pierdut finala cu Germania (0-1), după prelungiri.

Leo Messi a încheiat ediția din Qatar cu șapte goluri marcate, dintre care două în finală.

viewscnt
Afla mai multe despre
messi
cupa mondiala