INEDIT Protest pe pârtiile din Păltiniș - Complexul Arena Platoș își oprește 1 minut activitatea, ”un ultim semnal de alarmă față de indiferența autorităților”

INEDIT Protest pe pârtiile din Păltiniș - Complexul Arena Platoș își oprește 1 minut activitatea, ”un ultim semnal de alarmă față de indiferența autorităților”

Sursa foto: Facebook / Arena Platoș

scris 4 feb 2022

Toate instalațiile de transport pe cablu din complexul Arena Platoș Păltiniș vor fi oprite, sâmbătă, la prânz, pentru 1 minut, acțiune prezentată ca un semn de protest "față de indiferența autorităților".

”E modul prin care înțelegem noi, investitori în turismul de iarnă din România, să tragem un ultim semnal de alarmă față de indiferența autorităților vis-a-vis de acest sector economic și turistic foarte important pentru țară. Eliminarea vacanței de iarnă a fost o grea lovitură pentru noi, ca și pentru toate celelalte resorturi de schi din țară.

Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

Copiii sunt privați de o activitate sportivă ce îi aduce în aer curat, de munte, industria turistică este pusă pe butuci, perspectivele devin din ce în ce mai sumbre. E momentul să ne preocupăm mai mult de soarta turismului de iarnă și să cerem măsuri concrete în acest domeniu”, este mesajul resortului de schi.

Operatorii de transport pe cablu din toată țara au anunțat la finalul anului trecut că decizia statului în cazul duratei vacanței școlare de iarnă va duce la prețuri mai mari și la aglomerații pe perioada weekend-urilor.

Investitorii străini pariază pe România CITEȘTE ȘI Investitorii străini pariază pe România

La acel moment, peste 129.000 de persoane au semnat petiția intitulată ”Extinderea vacanței de iarnă până în 9 ianuarie 2022 pentru toți elevii”, dar ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a transmis că sunt deja pierderi mari ce trebuie recuperate prin zile de cursuri, nu de vacanță, iar vacanța de iarnă nu a fost prelungită.

viewscnt
Afla mai multe despre
complexul arena platoș
paltinis