VIDEO Hagi a răbufnit. Discurs pe războiul din Ucraina: "Nu le ajunge? Cât vrei?"

VIDEO Hagi a răbufnit. Discurs pe războiul din Ucraina: "Nu le ajunge? Cât vrei?"
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mar 2022

Gică Hagi (57 de ani) nu a rămas indiferent în fața războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina și a lansat primele sale declarații cu privire la acest subiect.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Hagi a ținut să pună la zid deciziile luate de Rusia, în contextul invadării Ucrainei. "Regele" este de părere că totul se întâmplă din cauza banilor și din cauza politicienilor care sunt "însetați" de obținerea puterii, scrie Digisport.ro.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

”Acum cu toții ne dăm seama ce bine e să ai pace, să fie liniște, pentru că nimeni din lume nu își dorește acest lucru (n.r. război), pentru că pentru mine ar fi fundamental și îmi doresc să se oprească cât mai repede, pentru că toată lumea pierde.

Toată lumea pierde și zic si eu 'stop'! Și cât mai repede să facă să se înțeleagă între ei, că sunt multe interese și mulți bani la mijloc și de aici vin toate probleme în societate în momentul de față.

De la interse mari și bani foarte mulți și nu ne mai săturăm. Cei care s-au dus acolo ar trebui să-i oprească, nu noi, noi ceilalți suntem mici, cei mari, care sunt mari și care au putere și informații și știu ce să facă, să o facă repede", a spus Gică Hagi, la conferința de presă de la finalul meciului Universitatea Craiova-Farul, scor 1-0.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

Gică Hagi îi atacă pe cei care au pus la cale războiul: "Câtă putere aveți... nu vă săturați?"

"Vrem pace și liniște, sport, cultură, sănătate, viață frumoasă. Nu putem să trăim cu bombe și cu ce vedem, asta nu poate să existe, nu îmi vine să cred, în fiecare zi nu îmi vine să cred, sunt șocat.

Opriți-vă și să ne bucurăm cu toții de sănătate și de liniște și să fie pace pe Pământ, că așa toată lumea o să piardă. Eu nu știu ce e în mintea celor care atacă, care pornesc un război, ce gândesc ei.

Nu se satură cu ce au? Nu le ajunge? Cât vrei? Ce vrei? De ce intri la mine în casă, vrei și casa mea, și a lui ăla, și a lui ăla, dar cât vreți? Nu vă săturați câți bani aveți?

Câtă putere aveți... nu vă săturați? Și mă gândesc la toată populatța din Ucraina, la tot ce s-a întâmplat.

Cât trăim și avem ochi, să fie bine, nu să stăm în... săracii de ei. Dar din păcate eu sunt mic, ce am zis eu nu cred că se ia în seamă”, a mai spus Hagi.

viewscnt
Afla mai multe despre
gică hagi
razboi