Apple lansează un nou MacBook Pro

Apple lansează un nou MacBook Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 nov 2019

Ecranul mai mare și tastatura mai bună par să fie principalele atuuri ale noului MacBook Pro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Apple înlocuiește vechiul MacBook Pro de 15 inch cu unul cu ecran de 16 inch. Noul ecran, mai mare, beneficiază de micșorarea ramelor care-l încadrează, ocupând astfel același spațiu ca ecranul de 15 inch.

Ecranul cu 3072 x 1920 pixeli rezoluție se laudă cu o luminozitatea ce poate ajunge la 500 niți, însă, surprinzător, nu suportă HDR.

Cel mai ieftin model, care costă 2.400 de dolari, are un procesor Core i7 din generația a noua tactat la 2.6GHz, 16GB RAM, AMD Radeon Pro 5300M cu 4GB placă video și un SSD de 512GB.

Aplicația Facebook de iPhone deschide singură camera foto CITEȘTE ȘI Aplicația Facebook de iPhone deschide singură camera foto

Clienții pot schimba configurația, având posibilitatea să adauge până la 64GB RAM, 8TB spațiu de stocare și o placă video cu 8GB memorie.

În funcție de componentele alese, prețul poate ajunge spre 8.000 de dolari.

Apple a schimbat tastatura de tip fluture pe care a folosit-o în laptopurile din ultimii ani și care a creat foarte multe probleme din cauza prafului intrat sub taste. Rămâne de văzut cum se va comporta noul tip de tastatură în timp.

Noul MacBook Pro poate fi comandat deja, însă livrările se vor face începând cu 26 noiembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
macbook pro
laptop