VIDEO Galaxy Z Flip, filmat în premieră

VIDEO Galaxy Z Flip, filmat în premieră
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 feb 2020

Al doilea smartphone pliabil al celor de la Samsung a apărut într-o scurtă filmare pe Twitter.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ben Geskin, unul din personajele care publică în mod constant informații din cadrul companiilor care produc smartphone-uri, a postat pe contul personal de Twitter un clip de câteva secunde în care poate fi văzut al doilea smartphone pliabil Samsung.

Device-ul, care se pare că se va numit după toate indiciile Galaxy Z Flip, poate fi văzut preț de 19 secunde cum este desfăcut și apoi închis la loc. Este pentru prima oară când acest terminal apare într-o filmare.

Apple închide toate magazinele și birourile din China continentală CITEȘTE ȘI Apple închide toate magazinele și birourile din China continentală

Din aceasta se pot observa câteva elemente constructive, despre care se știa și anterior. În primul rând, se vede micul ecran exterior, care va avea rolul de a afișa ora și anumite notificări atunci când telefonul este pliat.

În al doilea rând, lângă ecranul secundar, se vede sistemul foto compus din două camere. Nu este clar deocamdată ce setup va folosi Samsung pe partea foto.

Din informațiile de până acum, Galaxy Z Flip va avea un ecran de 6,7 inch cu 2,636 x 1,080 pixeli rezoluție. Acesta se va plia precum telefoanele cu clapetă din urmă cu mai mulți ani.

Platforma Snapdragon 855 Plus va sta la baza acestui device, cu 8GB memorie RAM și 256 GB spațiu de stocare. Nu va exista slot pentru card de memorie sau ieșire audio de 3,5 mm.

Galaxy Z Flip ar putea fi prezentat pe 11 februarie în cadrul aceluiași eveniment în care Samsung își va lansa noul flagship, Galaxy S20.

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
galaxy z flip
smartphone pliabill
samsung