VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România – Nordis Group: De Sărbători, Nordis Mamaia a avut cel mai mare grad de ocupare pe litoral. Facem și cea mai bună cafea din toată Constanța! Concept diferit de plajă, alături de test & buy

VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România – Nordis Group: De Sărbători, Nordis Mamaia a avut cel mai mare grad de ocupare pe litoral. Facem și cea mai bună cafea din toată Constanța! Concept diferit de plajă, alături de test & buy
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iun 2024

Nordis Mamaia, cel mai mare hotel de leisure din regiunea CEE, a înregistrat în perioada Paștelui și de 1 Mai cel mai mare grad de ocupare de pe litoralul românesc.

„Am avut o ocupare de peste 70% de Paște și 1 Mai. Ocuparea a fost bună toată luna mai, în special în weekenduri. Deci, am avut mult mai mult turism de weekend, oameni care veneau vineri și plecau duminică sau luni”, spune, la emisiunea (Re)Descoperă România de la PROFIT NEWS TV, Alexandru Mihai, Managing Partner Nordis Group, companie de dezvoltări rezidențiale și hoteliere, cu proiecte atât pe litoral, cât și în Capitală și în zona montană.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Turiștii au putut să se bucure și de multitudinea de facilități pe care Nordis Mamaia le pune la dispoziție, de la SPA, piscine, restaurant, cafenea, bar sau magazin cu branduri de lux.

„Suntem un hotel de abia deschis și avem cele mai multe facilități de pe litoral în momentul de față. Cea mai importantă este reprezentată de zona de SPA, care va fi cel mai mare SPA de pe litoral, având 3.200 de metri pătrați.

Deocamdată, avem peste 60% din acest SPA deschis, adică zona de piscine, undeva la 1.800 de metri pătrați. Sunt 5 piscine separate, atât pentru adulți, cât și pentru copii. În plus, zona de SPA va fi deschisă 12 luni pe an.

Avem deschisă și o cafenea cu bar. Facem cea mai bună cafea din toată zona Constanța. Este deschis și restaurantul hotelului, care are o mâncare diferită față de ceea ce există în Constanța în momentul de față”, mai spune acesta.

VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România – Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Ne-am inspirat de la alții mai deștepți decât noi, vor urma și alți competitori. Vrem să rămânem numărul 1. Piața încă suferă - cerere mare, ofertă calitativă mică CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România – Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Ne-am inspirat de la alții mai deștepți decât noi, vor urma și alți competitori. Vrem să rămânem numărul 1. Piața încă suferă - cerere mare, ofertă calitativă mică

Cafeneaua, restaurantul și magazinul sunt accesibile oricui, însă zona de SPA este destinată exclusiv investitorilor Nordis și turiștilor hotelului.

„Cine vrea să folosească piscina trebuie să-și ia o cameră de hotel sau să vină să cumpere un apartament la noi”, precizează Alexandru Mihai.

În plus, Nordis Mamaia va aduce în premieră pe piața locală și un concept diferit de plajă, care se va întinde pe o suprafață de 26.000 de metri pătrați.

„Va fi o plajă total diferită de ce a fost până acum în România. De la nisip care va avea o altă calitate, și până la felul în care comanzi băutura sau mâncarea pe șezlong”, afirmă el.

VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România – Fondatoare Casa Ianuș: Am venit prima dată în Breaza în 1987, la o nuntă, și ne-am propus să ne facem o casă de vacanță. Fiecare cameră, specifică mai multor colțuri ale lumii CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV (Re)Descoperă România – Fondatoare Casa Ianuș: Am venit prima dată în Breaza în 1987, la o nuntă, și ne-am propus să ne facem o casă de vacanță. Fiecare cameră, specifică mai multor colțuri ale lumii

Recent, Nordis Group a lansat și conceptul test & buy, prin care se pot testa produsul și facilitățile disponibile în cadrul Hotelului Nordis Mamaia, înainte de cumpărarea unei proprietăți.

„Ne-a plăcut foarte mult ideea. Orice persoană care vine și se cazează astăzi în hotel, iar într-o perioadă rezonabilă de timp cumpără unul dintre apartamentele noastre, îi este scăzut prețul cazării din prețul apartamentului. Este un foarte bun incentive. Oamenii pot veni la hotel și pot să testeze calitatea unui produs Nordis. Peste 60% din vânzările pe care le-am făcut în luna mai au fost cu acest concept test & buy. A fost foarte bine primit”, precizează Alexandru Mihai.

„Investitorii preferă să achiziționeze studiouri, pentru că sunt mai ușor de gestionat ulterior, în timp ce familiile, care în general vor să locuiască acolo, preferă apartamentele cu două camere”, subliniază el.

viewscnt
Afla mai multe despre
alexandru mihai
nordis group
mamaia