Afacerile iStyle vor stagna în acest an, la 111 milioane de euro. "Modernizarea principalelor magazine din rețea, amplasate în Băneasa Mall și AFI Cotroceni, au tras în jos vânzările"

Afacerile iStyle vor stagna în acest an, la 111 milioane de euro. "Modernizarea principalelor magazine din rețea, amplasate în Băneasa Mall și AFI Cotroceni, au tras în jos vânzările"
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 22 sep 2023

Compania iSTYLE Retail SRL, care comercializează produse ale gigantului american Apple pe plan local, va înregistra în acest an un volum al vânzărilor similar lui 2022, când acest indicator s-a situat la 111 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

"Vânzările vor stagna pentru că principalele două magazine ale iStyle, din AFI Cotroceni și Băneasa Mall, au fost închise câte două luni pentru modernizare. Într-un an plin, magazinele iStyle din cele două mall-uri au o pondere de 30% în totalul vânzărilor", a declarat Dragoș Vrînceanu, retail manager în cadrul companiei, într-o conferință dedicată lansării iPhone 15.

El a adăugat că rețeaua iStyle se va extinde cu un nou magazin, care va fi deschis la Craiova la începutul lunii octombrie.

CONFIRMARE Druid se extinde către piața din SUA, atrăgând 30 milioane dolari CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Druid se extinde către piața din SUA, atrăgând 30 milioane dolari

"Puțin probabil să deschidem alte magazine în 2024, dar cu siguranță vom moderniza câteva dintre ele, al căror design, fiind deschise în 2015 sau 2016, a rămas în urmă", a mai spus Vrînceanu.

iStyle Retail SRL are circa 100 de angajați și este controlată integral de iStyle Professional Services, companie deținută de iStyle Cyprus Limited – 99,94% și Valeriu Adrian Ion – 0,06%, conform termene.ro.

În 2021, conform celor mai recente date oficiale, afacerile firmei au crescut cu 39,6%, la 553,07 milioane de lei, iar profitul net a urcat de de la 16,7 milioane de lei la 17,7 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
istyle
apple
reseller
afaceri