Asirom VIG vrea să asigure viața militarilor români. Cât este polița minimă pentru riscul de deces al soldaților

Asirom VIG vrea să asigure viața militarilor români. Cât este polița minimă pentru riscul de deces al soldaților
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 26 mar 2017

Asirom VIG a depus singura ofertă în cadrul licitației pentru polițe de viață destinate militarilor români aflați în misiuni de luptă, pe o perioadă de trei ani, contract estimat la 8,3 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Suma asigurată pentru riscul de deces al personalului Ministerului Apărării Naționale (MApN) care va executa misiuni de luptă este de cel puțin 80.000 de euro, potrivit datelor din caietul de sarcini.

În cazul riscului de invaliditate de gradul I și II, polița de asigurare va fi de minimum 60.000 de euro, iar pentru invaliditate de gradul III de cel puțin 40.000 euro.

Totodată, limita de răspundere va fi de 60.000 de euro pentru riscul de îmbolnăvire, pe timpul și din cauza acțiunilor de luptă, care au ca rezultat mutilări sau defecte fizice ireversibile ori vătămări corporale/afecțiuni ce pot fi stabilite în mod obiectiv.

Primul anunț oficial al ASF privind preluarea City Insurance de către un investitor străin. Profit.ro a anunțat discuțiile din decembrie CITEȘTE ȘI Primul anunț oficial al ASF privind preluarea City Insurance de către un investitor străin. Profit.ro a anunțat discuțiile din decembrie

Asigurătorii vor acoperi cheltuielile cu repatrierea în cuantum de până la 14.000 euro, dacă se face dovada acestor cheltuieli, cele pentru spitalizare și tratament ambulatoriu - 60 euro/zi (dar nu mai mult de 90 zile și mai puțin de trei zile) și cele pentru medicamente și tratament în sumă de până la 6.000 euro.

Primii trei asigurători de viață după nivelul primelor subscrise sunt NN, BCR Asigurări de Viață VIG și BRD Asigurări de Viață, potrivit ASF. Asirom VIG a ocupat locul 4.

Anul trecut, primele subscrise din asigurări de viață au înregistrat un volum de 1,66 miliarde de lei, în urcare cu 6% comparativ cu 2015, în timp ce asigurătorii străini au cumulat subscrieri de 356 milioane de lei, în creștere cu 11% față de anul precedent.

Întreaga piață a asigurărilor a depășit 10 miliarde de lei în 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
asirom
polita
licitatie
asigurari
viata
militari
mapn
razboi