Brokerul Poștei vinde online polițe RCA

Brokerul Poștei vinde online polițe RCA
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 14 ian 2016

Clienții Poșta Română Broker de Asigurare (PRBA) pot încheia online polițe de răspundere civilă auto (RCA) obligatorie, serviciul fiind disponibil pe pagina web www.postasig.ro începând cu această lună, a anunțat brokerul controlat integral de Compania Națională Poșta Română (CNPR).

Platforma de vânzare online este complet operativă și constituie un vector important în strategia de dezvoltare a PRBA, se arată într-un comunicat, prima poliță fiind deja încheiată.

Urmărește-ne și pe Google News

"Expansiunea segmentului de vânzări online, la nivel național, ne-a determinat să investim în dezvoltarea unei platforme online, destinate clienților dinamici și cu acces la Internet. Cei care vor să încheie rapid o poliță RCA o pot face chiar de pe prima pagină a www.postasig.ro, unde au la dispoziție un calculator care să-i ajute în alegerea asigurării potrivite pentru nevoile lor. Platforma oferă toate informațiile cu privire la portofoliul PRBA”, a declarat directorul general al PRBA, Viorel Motoroiu.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Poșta Broker de Asigurare își propune intermedieri de 20 de milioane de lei în acest an CITEȘTE ȘI Poșta Broker de Asigurare își propune intermedieri de 20 de milioane de lei în acest an

Lansarea PRBA a fost la finele lunii octombrie 2014, la o lună după ce brokerul a primit autorizația de funcționare de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Brokerul intermediază asigurări generale, de la RCA la polițe de sănătate.

În prezent, societatea furnizează servicii de asigurare prin intermediul unor birouri dedicate în 220 de oficii poștale din toată țara, dar și în oficii partajate, la ghișeu.

Alături de 317 intermediari în asigurări, cei aproximativ 12.000 de agenți și factori poștali pot îndruma clienții către produsele, serviciile și punctele acreditate de vânzare ale PRBA.

Anul trecut, brokerul a intermediat prime de peste 4 milioane de lei și, pentru acest an, conform estimărilor companiei transmise Profit.ro, obiectivul este atingerea unui volum de prime de 20 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
posta broker
rca
online
postasig.ro