Datanet Systems câștigă o licitație STS pentru switch-uri necesare infrastructurii critice

Datanet Systems câștigă o licitație STS pentru switch-uri necesare infrastructurii critice
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 23 nov 2022

Datanet Systems va furniza Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) aproape 2.800 de switch-uri, echipamentele fiind destinate pentru telecomunicații speciale/infrastructuri critice. Semnat pentru o perioadă de doi ani, contractul a fost atribuit pentru suma de 7,71 milioane de euro, fără TVA, de la un estimat de 7,73 milioane de euro, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

La procedura de atribuire au participat și Trencadis Corp, Arctic Stream și Metaminds.

Datanet Systems este unul dintre principalii integratori locali de sisteme IT.

Ministrul Muncii: Nu discutăm de naționalizarea Pilonului 2 de pensii. E o discuție a unora care vor să se audă de la televizor CITEȘTE ȘI Ministrul Muncii: Nu discutăm de naționalizarea Pilonului 2 de pensii. E o discuție a unora care vor să se audă de la televizor

În 2021, compania a avut o cifră de afaceri de 129,2 milioane de lei, în creștere cu 3% față de anul precedent, și un profit net de 6,66 milioane de lei, comparativ cu 6,48 milioane de lei în 2020. Parte a grupului slovac Soitron din noiembrie 2009, Datanet Systems a fost înființată în anul 1998 și este specializată în furnizarea de echipamente de comunicații de date, voce și video, precum și servicii de implementare, consultanță și asistență tehnică.

Acționarii companiei sunt Soitron Group SE (Slovacia) – 69,5%, Daniela Clementina Velicu – 18,25% și Dragoș Stroescu – 12,25%, conform datelor de la Registrul Comerțului.

Asirom câștigă contul pentru sănătatea angajaților TAROM CITEȘTE ȘI Asirom câștigă contul pentru sănătatea angajaților TAROM

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) organizează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicaților speciale pentru autoritățile publice din România și alți utilizatori prevăzuți de lege. Instituția are structură militară și face parte din Sistemul Național de Apărare.

Telecomunicațile speciale reprezintă transmisii, emisii sau recepții de semne, semnale, scrieri, imagini, sunete sau informații de orice natură prin fir, radio, sistem optic sau prin alte sisteme electromagnetice pentru utilizatori aprobați prin lege.

Autoritățile publice ale statului în folosul cărora funcționează telecomunicațiile speciale sunt Parlamentul, Administrația Prezidențială, Guvernul, instituțiile care desfășoară activități în domeniul apărării, siguranței naționale și ordinii publice, administrația publică centrală și locală, organele de conducere din cadrul organismelor guvernamentale și al unor organisme neguvernamentale de interes național, Curtea Supremă de Justiție, Ministerul Public, Consiliul Superior al Magistraturii și Curtea Constituțională.

viewscnt
Afla mai multe despre
sts
licitatie
datanet systems