Șeful Adidas - îngrijorat de soarta UE, mai puțin de Donald Trump

Șeful Adidas - îngrijorat de soarta UE, mai puțin de Donald Trump
Florin Rusu
Florin Rusu
scris 28 ian 2017

CEO-ul Adidas, Kasper Rorsted, s-a declarat, într-un interviu acordat publicației germane Die Welt, extrem de îngrijorat cu privire la eșecul Europei de a-și rezolva propriile probleme.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

În opinia sa, liderii Uniunii Europene se confruntă cu mai multe probleme, printre care migrația, criza zonei euro, încă nerezolvată, ascensiunea partidelor populiste de extrema dreaptă și cu implicațiile diverse ale votului britanicilor de ieșire din UE (Brexit).

“Din punct de vede al business-ului nu am nicio temere, însă din punct de vedere politic, sunt extrem de îngrijorat că Europa nu este capabilă să-și rezolve problemele”, a declarat Rorsted, în interviul publicat sâmbătă și citat de Reuters.

“Incapacitatea Europei de a-și rezolva problemele ne va pedepsi și mai dur în acest an”, susține CEO-ul Adidas, fără a preciza însă la ce se referă. În acest an, vor fi organizate alegeri în Germania, Olanda și Franța,.

În opinia șefului Adidas, de pe urma Brexit-ului vor suferi atât statele membre UE, cât și Marea Britanie, ca urmare a restricțiilor comerciale care urmează a fi impuse de ambele blocuri.

Cu toate acestea, Rorsted se declară mult mai relaxat în ceea ce privește implicațiile alegerii lui Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii.

“Cred că Trump este totuși un om de afaceri. Pot apărea anumite lucruri care ne vor trezi nemulțumiri, însă nu va fi nimic catastrofal”, susține CEO-ul Adidas.

viewscnt
Afla mai multe despre
ue
sua
adidas
trump
rorsted