Erbașu și Terra Gaz Construct au câștigat un contract pentru parcări

Erbașu și Terra Gaz Construct au câștigat un contract pentru parcări
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 9 iul 2021

Asocierea formată din Construcții Erbașu (lider) și Terra Gaz Construct a câștigat licitația organizată de Primăria Sector 6, București, pentru construirea de parcări subterane, la nivelul solului și supraterane. Contractul a fost atribuit pentru 211,2 milioane de lei, fără TVA, pentru 4 ani de la data atribuirii, nivel identic cu valoarea estimată de autoritatea contractantă.

La procedură s-a înscris la Bog'Art și asocierea formată de Atopum Invest (lider), D'Agostino Angelo Antonio Costruzioni Generali și Drupo Grup.
Urmărește-ne și pe Google News

Contractul prevede lucrări de rezistență (terasamente și fundații, structura de rezistență), lucrări de arhitectură (închideri, compartimentări, finisaje interioare și exterioare), căi de acces rutier, instalații (instalații electrice, de detectare, semnalizare și alarmare incendiu, instalații electrice de curenți slabi), instalații sanitare și instalații termice, precum și instalații degivrare, rampe, hidranți interior și exterior. De asemenea, vor fi montate rețele exterioare apă și rețele exterioare canalizare menajeră și canalizare pluvială.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
SRI vrea training în domeniul securității cibernetice pentru proprii angajați. \ CITEȘTE ȘI SRI vrea training în domeniul securității cibernetice pentru proprii angajați. "Nivelul de securitate al infrastructurilor IT critice din România protejate în prezent este în scădere în raport cu complexitatea și frecvența atacurilor cibernetice actuale."

La finele contractului, Sectorul 6 ar trebui să aibă parcări noi cu suprafață cumulată de 55.000 metri pătrați.

Cel mai mic contract subsecvent prevede o parcare cu suprafață medie de 300 metri pătrați și are o valoare de 1,15 milioane de lei, iar cel mai mare contract subsecvent vizează o parcare 15.000 metri pătrați, cu o valoare de 57,6 milioane de lei.

În anunț nu se specifică unde vor fi construite parcările, Primăria Sector 6 urmând să identifice surprafețele și în funcție de necesitatea de realizare de locuri de parcare de reședință.

viewscnt
Afla mai multe despre
sector 6
primarie
licitatie
oferte
parcari
erbasu