EXCLUSIV Poșta Română aduce un avocat în postul de director general

EXCLUSIV Poșta Română aduce un avocat în postul de director general
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 11 dec 2019

Noul director general al Companiei Naționale Poșta Română este Horia Grigorescu, un avocat de 31 de ani, care l-a înlocuit pe Mircea Tudosie, al cărui mandat în această funcție a expirat. Tudosie a preluat conducerea companiei la mijlocul anului 2018 și, în cele aproape 18 luni de mandat, a reușit să tripleze profitul companiei, a demarat informatizarea oficiilor poștale și a inițiat demersurile pentru construirea unui centru de sortare la Otopeni, proiect vechi de aproape 10 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider

Grigorescu este avocat la casa de avocatură Iablonschi&Asociații și absolvent al Univerității Ovidiu din Constanța, cu diplome în științe juridice și managementul afacerilor.

eMAG se luptă pentru Poșta Română CITEȘTE ȘI eMAG se luptă pentru Poșta Română

Cu afaceri de peste un miliard de lei în 2018, Poșta Română are peste 23.500 salariați și o rețea teritorială de aproximativ 5.600 de unități.

Compania este controlată de Ministerul Transporturilor – 93,52% și Fondul Proprietatea – 6,48%.

În primele șase luni ale acestui an, compania a consemnat o cifră de afaceri de 622,2 milioane de lei, de la 568,76 milioane de lei în iunie 2018, iar profitul net a urcat de aproape trei ori, la 29,4 milione de lei, comparativ cu 10,63 milioane de lei la finele primului semestru din anul 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
posta romana
director general