Folosirea telefoanelor, interzisă la următoarele concerte ale Madonnei din turneul "Madame X"

Folosirea telefoanelor, interzisă la următoarele concerte ale Madonnei din turneul "Madame X"
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 sep 2019

Telefoanele vor fi interzise la următoarele concerte susținute de Madonna, a anunțat site-ul Ticketmaster, cel care se ocupă de punerea în vânzare online a biletelor din turneul mondial "Madame X".

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Precum John Mayer și umoristul Dave Chappelle în Statele Unite sau Florence Foresti în Franța, starul pop va apela la societatea Yondr pentru a bloca telefoanele în timpul spectacolelor sale, potrivit BFM TV.

Această măsură se va aplica în special la următoarele concerte pariziene ale cântăreței din sala Grand Rex, din 18 februarie până pe 4 martie 2020, scrie News.ro.

VIDEO Primarul din New York se gândește la permise de conducere pentru biciclete. Adversarii îl acuză că face politică și nu se mai ocupă de Primărie, unde într-o lună a muncit doar 7 ore. „Orașul miroase a urină” CITEȘTE ȘI VIDEO Primarul din New York se gândește la permise de conducere pentru biciclete. Adversarii îl acuză că face politică și nu se mai ocupă de Primărie, unde într-o lună a muncit doar 7 ore. „Orașul miroase a urină”

"După controlul biletelor, telefoanele și ceasurile inteligente vor fi puse în siguranță în saci speciali Yondr care nu vor putea fi deschise până la finalul concertului", a indicat Ticketmaster. Pentru a-l debloca, deținătorul trebuie să părăsească sala.

Turneul "Madam X", care promovează cel mai recent album al Madonnei, a fost anunțat drept un turneul mondial intim, cu show-uri în săli mari.

Madonna a lansat albumul "Madame X", al 14-lea al cântăreței, în luna iunie a acestui an. Ea a colaborat pentru acest disc cu Maluma, Quavo (Migos), Swae Lee (Rae Sremmurd) și cântăreața braziliană Anitta.

Madonna Louise Ciccone, născută pe 16 august 1958, în Bay City (Michigan), este cântăreață, actriță, compozitoare și producătoare. Primul album, "Madonna", a apărut în 1983, iar acestuia i-au urmat unele ca "Like a Virgin”, "Like a Prayer”, "Erotica” și "Ray of Light”. Discurile ai au fost vândute în peste 300 milioane de copii pe plan mondial. Supranumită "Regina muzicii pop”, vedeta a câștigat de-a lungul anilor șapte premii Grammy, 20 MTV Video Music Awards, trei American Music Awards, două Brit Awards, precum și două Globuri de Aur.

A jucat în mai multe filme, cel mai cunoscut rol al ei fiind cel din pelicula "Evita” (1996). Madonna și-a făcut debutul regizoral în 2008, cu o comedie pe care a și scris-o, "Filth and Wisdom". Ea a mai regizat și a fost coscenarist al "W.E" (2011). În 2018, va regiza pentru MGM filmul "Taking Flight", bazat pe viața balerinei Michaela DePrince.

viewscnt
Afla mai multe despre
telefoane
madame x
madonna