FOTO Dosar la Judecătoria Ploiești: Moș Crăciun contestă decizia de carantinare

FOTO Dosar la Judecătoria Ploiești: Moș Crăciun contestă decizia de carantinare
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 dec 2021

Judecătoria Ploiești anunță că pe rolul instanței a fost înregistrat un dosar mai puțin obișnuit, în care ''Moș Crăciun contestă decizia de carantinare''.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

"BREAKING NEWS! Soarta Crăciunului în mâinile Judecătoriei Ploiești! Moș Crăciun contestă decizia de carantinare! Ce vor decide magistrații ploieșteni? #funJudPlo", transmite Judecătoria Ploiești.

Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies CITEȘTE ȘI Dan Fați, CEO și co-fondator Dacris, în top 100 mondial cei mai influenți CEO din office supplies

Magistrații atașează și un extras din așa-zisa contestație, în care Moș Crăciun afirmă că a aterizat cu sania pe aeroportul Otopeni, venind din zona roșie.

"Menționez că am prezentat rezultatul negativ al unui test RT-PCR efectuat în data de 23.12.2021, dar s-a apreciat că sania pe care o conduceam nu este autovehicul.Vă rog sa constatați că în cauză sunt incidente dispozițiile art. 5 alin. 9 indice 1 din Hotărârea nr. 43/02.07.2021 și art. 1 pct. 3 lit. h) din Hotărârea nr. 111/06.12.2021, încadrându-mă în categoria persoanelor exceptate de la măsura carantinei, în calitate de conducător de autovehicul cu capacitatea maximă autorizată mai mare de 2,4 tone care asigură transportul de marfă", afirmă petentul.

Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă CITEȘTE ȘI Biofarm - în topul celor mai importanți jucători din industria farmaceutică locală după patru ani de creștere continuă

La contestație sunt atașate certificatul de înmatriculare al saniei și cartea de identitate a acesteia.

FOTO Dosar la Judecătoria Ploiești: Moș Crăciun contestă decizia de carantinare

"Apreciez că aceasta se încadrează în noțiunea de autovehicul, în accepțiunea art. 6 pct. 6 din O.U.G. nr. 195/2002, fiind un vehicul echipat cu motor de propulsie, utilizat pentru transportul mărfurilor atât în aer, cât și pe drum. Menționez că deplasarea s-a realizat în scop profesional, pentru aprovizionarea în vederea împărțirii de cadouri planificată în noaptea de 24 spre 25 decembrie", susține "Moș Crăciun".

FOTO Dosar la Judecătoria Ploiești: Moș Crăciun contestă decizia de carantinare

viewscnt
Afla mai multe despre
mos craciun
carantina