FOTO Un youtuber influent din Spania, condamnat la închisoare după ce a umilit un cerșetor român cu biscuiți umpluți cu pastă de dinți

FOTO Un youtuber influent din Spania, condamnat la închisoare după ce a umilit un cerșetor român cu biscuiți umpluți cu pastă de dinți
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 iun 2019

Un youtuber influent din Spania a fost condamnat după ce a umilit un cerșetor român din Barcelona, căruia i-a dat biscuiți umpluți cu pastă de dinți, a anunțat justiția, citată de AFP. 

Kan-Hua Ren, alias ReSet pe YouTube, 19 ani la momentul faptelor, în 2017, a fost condamnat în primă instanță de un tribunal din Barcelona la 15 luni de închisoare, închiderea pentru 5 ani a canalelor sale și despăgubiri de 20.000 de euro pentru victima sa, arată Hotnews.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

"Provocat" de unul dintre abonații săi, acesta a filmat cum a înlocuit crema din biscuiți cu pastă de dinți, după care a oferit acești biscuiți, alături de o bancnotă de 20 de euro, unui cerșetor român.

Evenimente
>31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
FOTO Netflix ironizează intrarea lui Dragnea în închisoare CITEȘTE ȘI FOTO Netflix ironizează intrarea lui Dragnea în închisoare

"Poate că am mers prea departe, dar priviți și partea pozitivă, îl va ajuta să se spele pe dinți, nu cred că s-a spălat prea mult pe dinți de când a devenit sărac", spunea tânărul, atunci.

Victima sa a început să vomite, notează judecătorul.Vedeta a încercat apoi să împiedice victima să depună plângere în schimbul a 300 de euro și a unui nou clip în care își petrece noaptea cu cerșetorul.

Mai multe detalii, pe Hotnews

Sursa foto: captură video youtube

Sursa foto: captură video youtube

viewscnt
Afla mai multe despre
barcelona
cersetor
youtube