Peste 40 de artiști români scot la licitație lucrări pentru strângerea de fonduri în sprijinul Australiei

Peste 40 de artiști români scot la licitație lucrări pentru strângerea de fonduri în sprijinul Australiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 ian 2020

Un număr de 43 de artiști scot la licitație, timp de o săptămână, lucrări și diverse obiecte pentru strângerea de fonduri în sprijinul Australiei, unde incendiile de vegetație au provocat pagube importante.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

„Ne-am strâns în spațiul virtual pentru a vă propune un schimb: creațiile noastre pot fi ale voastre printr-un sistem simplu de licitație cu donație directă către unul din conturile care aparțin câtorva asociații de voluntari și departamente de pompieri din Australia”, este mesajul celor 43 de artiști implicați în proiect, scrie News.ro.

Banii de la donatori vor merge direct către conturile CFA (Country Fire Authority), Red Cross Australia, Koalas in care Inc. și Wild 2 Free Kangaroo Sanctuary Inc.

Serviciul de streaming Fire TV al Amazon a depășit 40 de milioane de utilizatori activi la nivel global CITEȘTE ȘI Serviciul de streaming Fire TV al Amazon a depășit 40 de milioane de utilizatori activi la nivel global

Vor fi scoase la vânzare picturi pe pânză, hârtie, textil și inox, grafică print, fotografii, colaje, bijuterii creații proprii, volume de poezie, dar și bilete la concerte. Fiecare artist va anunța pe pagina de Facebook a evenimentului (unde este disponibil și regulamentul licitației) obiectele scoase la vânzare.

Licitația, care a început miercuri, va rămâne activă timp de șapte zile (va fi încheiată pe 15 ianuarie, ora 20.00).

Cel puțin 26 de oameni au murit pe întreg teritoriul australian de la izbucnirea incendiilor și peste 1.600 de case au fost distruse. Aproximativ 18 milioane de acri de pământ au fost afectați, în majoritate păduri și parcuri naționale. Jumătate de miliard de animale au avut de suferit doar în statul New South Wales, iar milioane de exemplare au murit, potrivit ecologiștilor de la Universitatea din Sydney.

viewscnt
Afla mai multe despre
artisti
licitatie
australia