Târguri de Crăciun organizate de UNTOLD, la București și la Cluj-Napoca

Târguri de Crăciun organizate de UNTOLD, la București și la Cluj-Napoca
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 oct 2023

Creatorii UNTOLD pregătesc anul acesta trei experiențe pentru sezonul sărbătorilor de iarnă și organizează două târguri de Crăciun, unul la București, altul la Cluj-Napoca și un târg de iarnă găzduit tot de orașul din inima Transilvaniei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Începând cu 24 noiembrie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca vor fi amplasate mai mult de 75 de căsuțe iluminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă, unde vor avea loc activități dedicate copiilor, tinerilor și familiilor, dar vor fi comercializate și cele mai delicioase produse de sezon ale producătorilor locali, scrie News.ro.

Profitul OMV Petrom s-a redus cu două treimi CITEȘTE ȘI Profitul OMV Petrom s-a redus cu două treimi

Tot aici va fi amplasată o scenă unde vor avea loc concerte și spectacole, o roată panoramică, un carusel, căsuța poștală a spiridușilor și renumita Casă a lui Moș Crăciun.

Târg de iarnă la Cluj-Napoca

Pe platoul de la Sala Sporturilor "Horia Demian", creatorii universului UNTOLD au pregătit al doilea târg care va fi deschis din 1 decembrie. Pe platou vor fi amplasate căsuțe iluminate care vor găzdui producători locali și care vor fi  decorate specific. Tot aici, copiii se vor bucura de trenulețul spiridușilor, o scenă destinată concertelor și un patinoar de 600 mp.

"West Side Christmas Market", din 29 noiembrie în Parcul Drumul Taberei din București

UNTOLD organizează pentru al doilea an consecutiv târgul de Crăciun din București, din Parcul Drumul Taberei, Sectorul 6. "West Side Christmas Market" a fost votat anul trecut "cel mai frumos târg de Crăciun" din România, cu peste 1 milion de vizitatori și diverse atracții oferite de brand-urile partenere.

În parc vor fi amenajate patinoarul, caruselul colorat, roata panoramică înaltă de 33 de metri și Căsuța lui Moș Crăciun.

viewscnt
Afla mai multe despre
untold
târg de crăciun