VIDEO Al patrulea film „Matrix” va fi lansat în mai 2021

VIDEO Al patrulea film „Matrix” va fi lansat în mai 2021
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 dec 2019

Al patrulea film „Matrix”, scris și regizat de Lana Wachowski, cu Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în distribuție, va fi lansat în luna mai a anului 2021, a anunțat Warner Bros.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Compania a anunțat, pe lângă data de lansare a celui de-al patrulea film din franciza „Matrix”, 21 mai 2021, și ziua în care va intra pe ecrane „The Flash”, regizat de Andy Muschietti, cu Ezra Miller în rol principal, 1 iulie 2022, scrie News.ro.

Lungmetrajul „The Irishman” al lui Scorsese, vizionat de peste 26 de milioane de utilizatori Netflix în prima săptămână CITEȘTE ȘI Lungmetrajul „The Irishman” al lui Scorsese, vizionat de peste 26 de milioane de utilizatori Netflix în prima săptămână

Din distribuția filmului „Matrix”, care nu a primit încă un titlu, fac parte și Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick și Neil Patrick Harris.

Cele trei lungmetraje ale francizei - „The Matrix”, „The Matrix Reloaded” și „The Matrix Revolutions” - au generat încasări totale de peste 1,6 miliarde de dolari. Toate trei au fost scrise și regizate de Wachowski și de sora ei, Lilly. Reeves și Moss au făcut parte din distribuția filmelor.

Lungmegtrajul va fi lansat de Warner Bros. în locul filmului „Akira”, pentru care nu a fost anunțată o altă dată. Acesta din urmă, care trebuia să fie produs de Leonardo DiCaprio, a primit anul acesta un credit fiscal în valoare de 18,5 milioane de dolari pentru că urma să fie filmat în California. Pentru a primi creditul, filmările ar fi trebuit să înceapă în 180 de zile de la anunț, astfel că a expirat în luna octombrie.

„Akira” este bazat pe seria manga scrisă și ilustrată de Katsuhiro Otomo, iar acțiunea lui este plasată în Tokyo anilor 2060. După ce în iulie  Taika Waititi a renunțat să regizeze, nu a fost angajat un alt cineast.

viewscnt
Afla mai multe despre
matrix
lana wachowski