VIDEO Bad Boys 4 a debutat pe primul loc în box-office-ului nord-american

VIDEO Bad Boys 4 a debutat pe primul loc în box-office-ului nord-american
Profit.ro
Profit.ro
scris luni, 17:41

"Bad Boys: Ride or Die" de la Sony, a patra parte din seria polițiștilor prieteni cu Will Smith și Martin Lawrence, a debutat în forță, cu încasări de 56 de milioane de dolari din 3.885 de săli de cinema. De asemenea, filmul a debutat și în box office-ul internațional cu 48,6 milioane de dolari, ajungând la 104,6 milioane de dolari la nivel mondial, potrivit Variety.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Continuarea filmelor "Bad Boys" din 1995, "Bad Boys II" din 2003 și "Bad Boys for Life" din 2020 se remarcă prin faptul că este primul film important al lui Smith care apare pe marele ecran de când l-a agresat pe Chris Rock pe scenă la gala premiilor Oscar din 2022.

FOTO Jaf spectaculos la un magazin Bulgari din centrul Romei. Hoții au plecat cu bijuterii de jumătate de milion de euro CITEȘTE ȘI FOTO Jaf spectaculos la un magazin Bulgari din centrul Romei. Hoții au plecat cu bijuterii de jumătate de milion de euro

Deși nu a consolidat niciun record al francizei ("Bad Boys for Life" rămâne cel mai important debut al francizei, cu 62 de milioane de dolari), "Bad Boys 4" oferă o încurajare necesară proprietarilor de cinematografe. Cu toate acestea, în ciuda startului solid al filmului, deficitul de la începutul anului s-a agravat în weekend, vânzările de bilete fiind acum cu 26% mai mici decât cele din 2023, potrivit Comscore. Lunile mai și iunie au fost îngrijorător de lente, cu blockbustere cu performanțe slabe precum comedia de acțiune "The Fall Guy" de la Universal și prequel-ul SF al Warner Bros. "Furiosa: A Mad Max Saga".

Ecranele Imax au reprezentat 5,2 milioane de dolari (9,3%) din vânzările interne de bilete și 8,2 milioane de dolari din veniturile globale, scrie News.ro.

Adil El Arbi și Bilall Fallah regizează cel de-al patrulea film, în care sunt urmăriți detectivii Mike și Marcus în timp ce investighează corupția din cadrul Departamentului de Poliție din Miami. Dar, după ce o înscenare îi transformă în fugari, cei doi sunt nevoiți să lucreze în afara legii pentru a rezolva un caz. "Ride or Die" a costat 100 de milioane de dolari. Cu toate acestea, s-ar putea să nu poată detrona "Bad Boys for Life", producția cu cele mai mari încasări din franciză, cu 206 milioane de dolari pe plan intern și 426 de milioane de dolari la nivel global.

"The Garfield Movie" a ocupat locul al doilea, cu 10 milioane de dolari. După trei weekenduri de la lansare, animația a obținut încasări de 68,6 milioane de dolari în America de Nord și 192 de milioane de dolari la nivel global. Este o performanță solidă pentru filmul de familie cu un buget de 60 de milioane de dolari.

Un alt debut al weekend-ului, filmul horror supranatural "The Watchers", al Dakotei Fanning, a coborât pe locul al patrulea, cu încasări slabe de 7 milioane de dolari din 3.351 de săli. Acesta a adăugat 4,7 milioane de dolari în străinătate, pentru un start global de 11,7 milioane de dolari. Nici criticii, nici publicul nu au apreciat "The Watchers", ceea ce explică de ce nu a fost pe măsura așteptărilor. Ishana Night Shyamalan, fiica cineastului M. Night Shyamalan, a regizat filmul pentru Warner Bros. Acesta urmărește un artist în vârstă de 28 de ani care rămâne blocat într-o pădure izolată din Irlanda și apoi este urmărit de creaturi misterioase.

"The Watchers" a ajuns în clasamentul box office după "IF", produs de Paramount, care a ocupat locul trei, cu 8 milioane de dolari din 3.582 de locații, în al patrulea weekend de la lansare. Filmul, regizat de John Krasinski și cu Ryan Reynolds în rolul principal, a început lent, dar de atunci și-a revenit cu 93,5 milioane de dolari pe plan intern și 160,7 milioane de dolari pe plan mondial. Cu toate acestea, studioul a cheltuit 110 milioane de dolari pentru a produce "IF", astfel că filmul are încă nevoie de randamente supradimensionate pentru a-și justifica bugetul.

Germania înăsprește restricțiile la două luni după legalizarea parțială a consumului de canabis în scop recreativ CITEȘTE ȘI Germania înăsprește restricțiile la două luni după legalizarea parțială a consumului de canabis în scop recreativ

"Kingdom of the Planet of the Apes", produs de Disney și 20th Century, a completat topul primelor cinci locuri, cu venituri 5,4 milioane de dolari din 3.155 de săli de cinema. După cinci weekenduri pe marile ecrane, cel de-al patrulea capitol din franciza reboot a "Apes" a obținut 149 de milioane de dolari în America de Nord și 359,8 dolari la nivel mondial. Este al patrulea film cu cele mai mari încasări ale anului. Dar nu este aproape de a atinge nivelul de încasări al predecesorilor săi din franciză: "Rise of the Planet of the Apes" din 2011 (481 milioane de dolari), "War for the Planet of the Apes" din 2017 (490 milioane de dolari) și "Dawn of the Planet of the Apes" din 2014 (710 milioane de dolari). În plus, cel mai nou film are un preț ridicat de 160 de milioane de dolari, așa că, deși s-a poziționat bine în cinematografe, "Kingdom" trebuie să continue să ruleze pe marile ecrane pentru a ajunge să aibă profit.

viewscnt
Afla mai multe despre
will smith
martin lawrence