VIDEO Un hotel Pixar, deschis la Disneyland

VIDEO Un hotel Pixar, deschis la Disneyland
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 oct 2023

Paradise Pier Hotel din Anaheim, California, este reamenajat în această perioadă și va deveni Pixar Place Hotel, un hotel tematic inspirat din universul animat al studioului Pixar, care va fi inaugurat pe 30 ianuarie 2024, informează variety.com.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Acesta va fi primul hotel tematic din Statele Unite dedicat personajelor create de studioul Pixar. Printre inovațiile sale se vor afla camere reimaginate cu decoruri inspirate din filme precum "The Incredibiles" și franciza "Toy Story", arată Agerpres.

VIDEO 100 de ani de la fondarea Disney: Studioul a reunit peste 500 de personaje din istoria sa într-un scurtmetraj la care a lucrat doi ani CITEȘTE ȘI VIDEO 100 de ani de la fondarea Disney: Studioul a reunit peste 500 de personaje din istoria sa într-un scurtmetraj la care a lucrat doi ani

De asemenea, camerele vor dispune de un sistem de iluminat care amintește de lampa Pixar și perne inspirate de mingea Pixar. Hotelul Pixar Place va include o sculptură a lămpii și un bar cu semnătura Pixar, precum și un personaj mobil în hol.

Pe măsură ce lucrările de modificare a hotelului Paradise Pier continuă să avanseze, oaspeții pot încerca unele dintre noile zone ale hotelului cu tematică Pixar care au fost deja amenajate.

VIDEO \ CITEȘTE ȘI VIDEO "Seinfeld", legendarul sitcom din anii '90, ar putea reveni pe piață

De exemplu, oaspeții pot găsi în prezent pe acoperiș vetre de foc inspirate de unele dintre cele mai înflăcărate personaje Pixar, cum ar fi Jack-Jack din "The Incredibles" și Anger din "Inside Out".

Alte noutăți includ o zonă de joacă în apă cu tematică inspirată din filmul "Finding Nemo", alături de un teren de joacă pentru întreaga familie, un centru de fitness extins și un magazin de cadouri în holul hotelului. 

viewscnt
Afla mai multe despre
disneyland
hotel
pixar