VIDEO VIRAL Un atlet jamaican s-a rătăcit prin Tokyo și a cerșit. Apoi a cucerit aurul olimpic

VIDEO VIRAL Un atlet jamaican s-a rătăcit prin Tokyo și a cerșit. Apoi a cucerit aurul olimpic
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 aug 2021

Atletul jamaican Hansle Parchment a fost foarte aproape să rateze semifinala probei de 110 metri garduri de la Jocurile Olimpice, din cauza faptului că s-a rătăcit prin Tokyo, informează CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

În loc să ajungă la Stadionul Olimpic, unde erau probele de atletism, el a ajuns la complexul acvatic. O voluntară i-a dat însă bani de taxi și Parchment a ajuns la timp pentru a putea lua startul în semifinale, arată news.ro.

El a fost al doilea în semifinala câștigată de favoritul probei, americanul Grant Holloway, și s-a calificat la limită în finală.

FOTO Cîțu și Boc, împreună la Electric Castle. Condiții pentru acces CITEȘTE ȘI FOTO Cîțu și Boc, împreună la Electric Castle. Condiții pentru acces

În ultimul act, Parchment a produs surpriza și l-a bătut cu două zecimi pe Holloway, câștigând medalia de aur.

Povestea lui Parchment a devenit virală, după ce a căutat-o pe femeia care l-a ajutat, i-a returnat banii pentru taxi și i-a arătat medalia de aur pe care a câștigat-o.

"Am văzut-o pe această voluntară și a trebuit să cerșesc... și ea mi-a dat niște bani pentru a lua taxiul. Și așa am reușit să ajung la pista de încălzire de la stadion, cu suficient timp să mă încălzesc până să concurez", a spus el într-un videoclip, înregistrat în timpul jocurilor, care a atras atenția întregii lumi, în această săptămână.

"Ai fost esențială pentru ca eu să mă calific în finală, în acea zi”, i-a spus el femeii, după ce a regăsit-o.

Lingouri de aur, acces gratuit la plajă, ouă și pui, vacanțe, băuturi și chiar canabis – stimulente folosite de autorități pentru vaccinare CITEȘTE ȘI Lingouri de aur, acces gratuit la plajă, ouă și pui, vacanțe, băuturi și chiar canabis – stimulente folosite de autorități pentru vaccinare

Micul act de bunăvoință al voluntarei a fost lăudat de prim-ministrul Jamaicii, Andrew Holness, care a distribuit videoclipul pe Twitter și a scris: "Fiecare jamaican știe că recunoștința este o necesitate. @ParchmentHansle demonstrează asta perfect aici."

Ministrul jamaican al Turismului, Edmund Bartlett, a declarat presei locale că a invitat-o pe femeie să viziteze Jamaica.

FOTO YouTube va avea un abonament special pentru cei sătui de reclame CITEȘTE ȘI FOTO YouTube va avea un abonament special pentru cei sătui de reclame

Parchment a câștigat una dintre cele patru medalii de aur obținute de Jamaica la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

viewscnt
Afla mai multe despre
jamaica
atlet