Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, înainte de debutul sesiunii parlamentare. Ciucă: Rocada cu PSD se face ca în protocol - surse

Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, înainte de debutul sesiunii parlamentare. Ciucă: Rocada cu PSD se face ca în protocol - surse
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 ian 2023

Liberalii se întâlnesc, duminică, la Vila Lac, înainte de o nouă sesiune parlamentară care începe săptămâna viitoare. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis colegilor că formațiunea stă mai bine în sondaje decât în momentul în care a preluat conducerea, iar Guvernul a performat. În ceea ce privește rocada, Ciucă le-a transmis liberalilor că se va face așa cum este stipulat în protocol.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Liberalii s-au reunit la Vila Lac, duminică, de la ora 16.00, având pe agenda de discuții prioritățile pentru sesiunea parlamentară care începe săptămâna viitoare și pregătirea rocadei guvernamentale.

Potrivit unor surse politice, citate de News.ro, liderul PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis liberalilor că partidul stă mai bine în sondaje decât în momentul în care a preluat conducerea.

"PNL este azi peste procentele de la preluarea mandatului meu de președinte de partid. Asta pentru că PNL a asigurat stabilitatea țării și a făcut ce a spus ca face. Nu a provocat și nu a răspuns provocărilor politice”, le-a transmis Ciucă liberalilor.

Trei drumuri naționale, în continuare închise din cauza vremii. Restricții de tonaj în zone cu zăpadă și viscol CITEȘTE ȘI Trei drumuri naționale, în continuare închise din cauza vremii. Restricții de tonaj în zone cu zăpadă și viscol

Premierul a afirmat că Guvernul a fost performant: ”Cel mai bun procent de absorbție, în context economic grav”.

Ciucă le-a dat asigurări colegilor de partid că rocada se va așa cum este stipulat ăn protocolul coaliției.

”Rotația se va face ca în protocol. Vă asigur", a mai afirmat liderul PNL, potrivit surselor politice.

Ciucă, le cere colegilor de partid să înceteze lupta internă și să prezinte soluții și programe pentru români. ”PNL va fi la guvernare după 2024, dacă va fi garantul stabilității și dezvoltării”, a afirmat Ciucă, potrivit unor surse politice. El a adăugat că ”dușmanul real al României și al PNL este extremismul”.

"Opriți lupta internă, luptați pentru români cu programe, cu soluții! PNL va fi la guvernare după 2024 dacă va fi garantul stabilității și dezvoltării”, a spus președintele PNL.

Ciucă a afirmat că ”dușmanul real al României și al PNL este extremismul în toate formele lui”.

”Noi, PNL, suntem cei care trebuie să apărăm și promovam patriotismul adevărat, moderat, proeuropean, nu cel fals anarhic, destabilizator, cu comenzi în afara țării și a UE”, le-a mai transmis Ciucă liberalilor.

Biroul Politic Național al PNL se va reuni, luni, începând cu ora 11.00, în sala grupului PNL de la Camera Deputatilor.

De la ora 18.00, președintele PNL, premierul Nicilae Ciucă va participa la ședința grupurilor reunite din Camera Deputaților și Senat.

Ședința va avea loc în sala grupului PNL de la Camera Deputaților.

Sesiunea parlamentară începe la 1 februarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
pnl
vila lac
nicolae ciuca