Ludovic Orban: Voi demisiona din grupul parlamentar al PNL. Nu voi vota guvernul Ciucă

Ludovic Orban: Voi demisiona din grupul parlamentar al PNL. Nu voi vota guvernul Ciucă
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 oct 2021

Fostul președinte al PNL Luovic Orban a anunțat că nominalizarea lui Nicolae Ciucă, impus liberalilor de președintele Klaus Iohannis, este ”picătora care a umplut paharul”. ”Săptămâna viitoare îmi voi da demisia din grupul parlamentar al PNL”, a anunțat Orban. Acesta susține că decizia susținerii lui Nicolae Ciucă nu a fost luată de liberali, ci a fost dictată de președintele Klaus Iohannis, într-o întâlnire la Vila Lac.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

”Eu categoric nu voi vota pentru Guvernul Ciucă. Pentru mine, asta este picătura care a umplut paharul, săptămâna viitoare îmi voi da demisia din Grupul Parlamentar al PNL”, a declarat Orban la B 1 TV, după ce recent și-a anunțat demisia fin fruntea Camerei Deputaților.

Instrumente pentru o muncă remote eficientă CITEȘTE ȘI Instrumente pentru o muncă remote eficientă

Fostul preșdinte al PNL susține că decizia de a-l propune pe Ciucă nu a fost luată de PNL. 

”Decizia de a-l propune pe domnul Ciucă nu a fost luată la ora 10.00, în simulacrul de BPN (...) care a durat patru minute. Asta înseamnă dezbaterea în PNL, în conducerea impusă de Klaus  Iohannis”, a mai declarat Orban.

Acesta susține că decizia a fost luată cu o seară înainte, în întâlnirea de la Vila Lac, la care au participat doar câțiva lideri.  

Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic CITEȘTE ȘI Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic

”Acolo era practic o bătaie. E veniseră să se bată ardelenii, care-l sprijineau pe Bode, cu ăștia care-l susțineau pe Cîțu. Au plecat cu ce le-a ordonat președintele, respectiv generalul Ciucă. Practic, PNL nu mai există. Forurile statutare nu mai există, PNL este o prelungire fără voință (...) o conducere plină de obediență care nu are nicio coloană vertebrală, niciun fel de opinii și care primește dictatele”, a mai declarat Orban. 

Automatica SA: noua fabrică din Otopeni. Pionierul automatizărilor din România în era Industriei 4.0 CITEȘTE ȘI Automatica SA: noua fabrică din Otopeni. Pionierul automatizărilor din România în era Industriei 4.0

”Pentru mine, decizia lui Iohannis de a forța conducerea PNL, de a-l impune pe Ciucă, la înțelegere cu PSD, reprezintă o trădare gravă  a alegătorilor (...) Astăzi, printr-un Guvern minoritar învestit din mila PSD (...) va fi o guvernare fără niciun fel de capacitate de a face reforme”, a adăugat Orban.  

viewscnt
Afla mai multe despre
ludovic orban
pnl