Percheziții la Ministerul Sănătății

Percheziții la Ministerul Sănătății
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 oct 2023

Procurorii fac percheziții la Ministerul Sănătății și la mai multe adrese într-un dosar privind fraudarea unui concurs pentru ocuparea funcției de consilier clasa l grad superior, în cadrul Direcției Politici de Resurse Umane în Sănătate - Biroul Recunoaștere a calificărilor și reglementare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

”Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind sîbârșirea infracțiunii de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce  nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, prev. de art. 12 alin 1, lit, b din Legea nr. 78/2000. suspiciunile se referă la fraudarea unui concurs pentru ocuparea funcției de consilier clasa l grad superior, în cadrul Direcției Politici de Resurse Umane în Sănătate - Biroul Recunoaștere a calificărilor și reglementare”, a transmis parchetul, citat de news.ro.

Cine sunt Vlad Bontea și Pavel Popescu, susținuți de PSD și PNL la arbitrul pieței telecom CITEȘTE ȘI Cine sunt Vlad Bontea și Pavel Popescu, susținuți de PSD și PNL la arbitrul pieței telecom

În cursul zilei de marți, au fost puse în executare mai multe mandate de percheziție în sediul Ministerului Sănătății și la domiciliile unor persoane fizice.

Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție.

viewscnt
Afla mai multe despre
sanatate
minister
perchezitii