VIDEO Manifestație pentru revenirea Marii Britanii în UE

VIDEO Manifestație pentru revenirea Marii Britanii în UE

Sursa: Youtube

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 oct 2022

Mii de persoane au manifestat în centrul Londrei, cerând ca Regatul Unit să revină în Uniunea Europeană.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Marșul național de reunire de sâmbătă a strâns mulțimi de oameni, de la Park Lane până în Piața Parlamentului. Oameni din toată Marea Britanie au călătorit ore întregi pentru a participa, scrie presa engleză, citată de News.ro.

Pe unele pancarte se scria: „Brexit-ul nu avea să funcționeze niciodată”, „Pentru facturi mai mici #reintră în UE”.

Nikki Ajibade, o profesoară de 60 de ani din Warwickshire, a fost la marș cu sora ei. Ea nu crede că Boris Johnson ar trebui să redevină premier. „Dacă se gândesc că Boris Johnson este răspunsul, nu au înțeles întrebarea, haide că este pur și simplu ridicol.

Biden cere companiilor petroliere: Folosiți-vă profiturile record pentru a crește producția, nu pe dividendele acționarilor. Cea mai semnificativă răscumpărare de acțiuni din aproape un deceniu CITEȘTE ȘI Biden cere companiilor petroliere: Folosiți-vă profiturile record pentru a crește producția, nu pe dividendele acționarilor. Cea mai semnificativă răscumpărare de acțiuni din aproape un deceniu

Este o insultă la adresa națiunii. Este o adevărată insultă la adresa poporului britanic chiar dacă îi menționăm numele ca posibil candidat. Nu sunt îngrijorată de intrarea lui Boris Johnson. Nu sunt îngrijorată. Cred că ar fi absolut genial, pentru că atunci el ar fi ultimul cui din sicriul Conservatorilor. Este o rușine națională, un haz internațional, în asta ne-au transformat.”, a spus ea.

Oliver Jackson,n vârstă de 26 de ani din Dorset, a spus că este important ca politicienii să-i asculte pe cei care doresc să intre în UE.

„Trebuie să ne facem auzită vocea. Și mai ales în tot acest haos, nu putem lăsa acest lucru să fie omis. Sincer, cel mai bun mod de a readuce Regatul Unit pe drumul cel bun este să reunești, cel puțin, piața unică și apoi UE", a spus el.

Mulțimea a scandat, de asemenea, „Tories out” și a huiduit atunci când vorbitorii au discutat despre perspectiva ca Johnson să candideze pentru a deveni din nou prim-ministru.

Joshua Allotey, 57 de ani, din Winchester, care lucrează pentru o autoritate locală, crede că Regatul Unit va continua să sufere din cauza părăsirii UE.

„Să pleci a fost o greșeală. A costat deja mult Marea Britanie. Și dacă nu ne întoarcem, ne va costa în continuare... A fost condus de ideologie și nu este de fapt conceput pentru a ajuta Marea Britanie. Suntem mai bine în interiorul UE. Pe termen lung, vom suferi pentru că nu putem vinde și cumpăra din Europa, care este cea mai mare piață a noastră.” a afirmat el.

viewscnt
Afla mai multe despre
proteste
marea britanie
ue
anti-brexit