Poșta Română Broker de Asigurare rămâne pe pierderi pentru al patrulea an consecutiv

Poșta Română Broker de Asigurare rămâne pe pierderi pentru al patrulea an consecutiv
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 10 sep 2018

Poșta Română Broker de Asigurare (PRBA) a înregistrat în 2017 o pierdere de 833.205 lei, în scădere față de anul precedent, când rezultatul negativ a atins 937.679 lei. La nivelul anului 2015, pierderea s-a ridicat la 1,65 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Firma și-a început activitatea în 2014 și a închis pe minus în fiecare an, pierderile cumulate apropiindu-se de 4 milioane de lei.

PRBA a fost lansată la finele lunii octombrie 2014, la o lună după ce brokerul a primit autorizația de funcționare de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Poșta atribuie, după aproape doi ani de la startul licitației, contractul pentru monitorizarea sistemelor de securitate CITEȘTE ȘI Poșta atribuie, după aproape doi ani de la startul licitației, contractul pentru monitorizarea sistemelor de securitate

Societatea este controlată integral de Poșta Română, unde statul deține peste 90% din acțiuni, diferența revenind Fondului Proprietatea.

În iunie 2011, operatorul poștal național a anunțat că va înființa o bancă și un broker de asigurări, scopul fiind utilizarea mai bună a rețelei de unități poștale și suplimentarea veniturilor companiei, pe fondul contractării pieței de profil.

Potrivit datelor ASF pe 2017, PRBA nu se află în primii 100 de jucători de profil după nivelul primelor intermediate, dintr-un total de aproape 400 brokeri.

viewscnt
Afla mai multe despre
poșta română broker de asigurare
prba
pierdere