Cazuri de variola maimuței confirmate și în Israel și Elveția. Numărul țărilor în care s-a semnalat infecția a ajuns la 14

Cazuri de variola maimuței confirmate și în Israel și Elveția. Numărul țărilor în care s-a semnalat infecția a ajuns la 14
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mai 2022

Israel și Elveția au confirmat în ultima zi cazuri de variola maimuței, astfel că numărul țărilor care au semnalat infecția a ajuns la 14, relatează bbc.com.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Ambele țări au precizat că au identificat câte o persoană infectată, însă Israel a menționat că investighează și alte cazuri suspecte, scrie News.ro.

Israelianul infectat, un bărbat de 30 de ani, a revenit recent în Israel din vestul Europei cu simptomele infecției.

Economiile americanilor au scăzut în medie cu 9.000 de dolari în 2022, erodate de efectele economice ale pandemiei de Covid-19 CITEȘTE ȘI Economiile americanilor au scăzut în medie cu 9.000 de dolari în 2022, erodate de efectele economice ale pandemiei de Covid-19

Elveția a confirmat infectată o persoană din cantonul Berna, care a contractat virusul prin contact apropiat în străinătate.

Peste 80 de cazuri au fost confirmate anterior în Marea Britanie, Spania, Portugalia, Germania, Belgia, Franța, Olanda, Italia, Suedia,  SUA, Canada și Australia.

Variola maimuței este o infecție virală cu simptome ușoare, precum febra, dureri de cap și erupții cutanate. În general, cei infectați se vindecă în câteva săptămâni.

viewscnt
Afla mai multe despre
variola maimutei
monkeypox