FOTO Incendiu în zona Therme

FOTO Incendiu în zona Therme
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iun 2022

Echipaje de pompieri din cadrul ISU București-Ilfov intervin în localitatea Balotești, în zona centrului de agrement Therme, unde o hală în care sunt depozitate materiale de construcție și mase plastice a fost cuprinsă de un incendiu. Primele date arată că nu există victime.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Intervenția are loc în zona centrului de agrement Therme, amplasat în Balotești, în apropierea drumului național 1 București – Ploiești, arată news.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent

Conform datelor furnizate de ISU București-Ilfov, incendiul s-a extins pe o suprafață de aproximativ 500-600 de metri pătrați, într-o hală în care sunt depozitate materiale de construcție și mase plastice, iar la ora transmiterii acestei știri există pericol de propagare la o altă hală, aflată la o distanță de aproximativ 6 metri. La fața locului au fost trimise 12 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o scară, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD și se lucrează pentru lichidarea incendiului, acesta fiind localizat.

PROFIT NEWS TV Radu Puiu, analist financiar XTB România: Este posibil ca leul să piardă teren în raport cu dolarul american, dar are un atuu în acest context. Metalele prețioase devin mai scumpe pentru investitori CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Radu Puiu, analist financiar XTB România: Este posibil ca leul să piardă teren în raport cu dolarul american, dar are un atuu în acest context. Metalele prețioase devin mai scumpe pentru investitori

Primele date arată că nu sunt raportate victime.

FOTO Incendiu în zona Therme

viewscnt
Afla mai multe despre
therme
incendiu