FOTO INEDIT - Un antreprenor român aleargă 14 ore în jurul Guvernului

FOTO INEDIT - Un antreprenor român aleargă 14 ore în jurul Guvernului
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 nov 2023

Un antreprenor român a început un maraton de alergare de 14 ore în jurul clădirii Guvernului, în semn de protest față de noile modificări fiscale și impactul acestora asupra IMM-urilor din România. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Cosmin Răileanu, fondator al Vindem ieftin, magazin online de materiale de construcții, a început maratonul de alergare în jurul clădirii Guvernului miercuri, la ora 7 dimineața.

ULTIMA ORĂ Schimbări majore la regimul trotinetelor electrice: Asigurare obligatorie, test de circulație pentru a închiria sau conduce, majorare a vârstei CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Schimbări majore la regimul trotinetelor electrice: Asigurare obligatorie, test de circulație pentru a închiria sau conduce, majorare a vârstei

Antreprenorul protestează, astfel, față de noile prevederi ale Legii nr. 296/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare și față de impactul acestora „asupra mediului de afaceri, ce împiedică dezvoltarea economică, în special a întreprinderilor mici și mijlocii”, arată un comunicat. 

„Văd nedreptate în jurul meu. Simt pulsul antreprenorilor, al societății, al oamenilor în general și nu pot să stau nepăsător. Cred cu tărie că impactul noilor măsuri legislative îngrădește ireversibil spiritul antreprenorial. Este momentul să ne transformăm cu toții și cred că se poate, dacă avem principii sănătoase, nu doar în mediul antreprenorial, dar și în cel politic și guvernamental”, susține antreprenorul.

Maratonul de protest, ce se va desfășura pe parcursul a 14 ore și 110 km, în 168 de bucle a câte 650 de metri, simbolizează numărul mediu de ore pe care un antreprenor le dedică zilnic afacerii sale. Răileanu îi invită pe membrii guvernului să se alăture maratonului, „pentru a experimenta direct și a înțelege mai bine provocările zilnice cu care se confruntă antreprenorii români”. 

FOTO INEDIT - Un antreprenor român aleargă 14 ore în jurul Guvernului

viewscnt
Afla mai multe despre
imm
antreprenor