FOTO Nicusor Dan anunță schimbări importante de traseu în Drumul Taberei. "Fără poluare fonică."

FOTO Nicusor Dan anunță schimbări importante de traseu în Drumul Taberei. "Fără poluare fonică."
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 feb 2024

Linia de troleibuze 93 va fi prelungită începând de duminică până în cartierul Constantin Brâncuși, iar pe acest traseu vor circula numai troleibuze noi Solaris, nepoluante, a anunțat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Autobuzul 168, care asigura până acum transportul călătorilor din acest cartier, va întoarce la terminalul "Valea Ialomiței".

Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client CITEȘTE ȘI Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client

Astfel, legătura dintre cartierul Constantin Brâncuși și Piața Romană va fi asigurată prin troleibuzele liniei 93 și autobuzele liniei 168 care vor avea stații comune la "Valea Ialomiței", "Orizont" și "Favorit".

"Vă reamintesc faptul că actuala politică tarifară permite schimbarea mijloacelor de transport în intervalul de timp pentru care a fost achiziționat titlul de călătorie. Printre beneficiile modernizării transportului public în comun se numără reducerea poluării și a zgomotului.

Troleibuzele nou achiziționate de Primăria Municipiului București pot staționa la cap de linie fără noxe și fără poluare fonică.

ANPC închide alte săli de fitness World Class. ”Se spune că primii 20 de ani sunt mai grei.\ CITEȘTE ȘI ANPC închide alte săli de fitness World Class. ”Se spune că primii 20 de ani sunt mai grei."

În plus, numărul mare de noi mijloace de transport va duce la reducerea timpului de așteptare în stații", spune primarul.

FOTO Nicusor Dan anunță schimbări importante de traseu în Drumul Taberei.

viewscnt
Afla mai multe despre
stb
drumul taberei