România primește ajutor anti-COVID din Italia, Polonia, Olanda, Danemarca, Germania, Elveția. "Acum se văd mai mult ca oricând beneficiile de a fi în Uniunea Europeană!"

România primește ajutor anti-COVID din Italia, Polonia, Olanda, Danemarca, Germania, Elveția. "Acum se văd mai mult ca oricând beneficiile de a fi în Uniunea Europeană!"
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 oct 2021

Guvernul României afirmă, după ce mai multe state au răspuns solicitării țării noastre de ajutor în criza sanitară provocată de valul patru al pandemiei, că în aceste zile se văd, "mai mult ca oricând, beneficiile de a fi în Uniunea Europeană". "Solidaritatea ne aduce mai aproape", arată Executivul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

"Zilele astea vedem, mai mult ca oricând, beneficiile de a fi în Uniunea Europeană și, în același timp, cât de important a fost că în anii trecuți România a acordat ajutor umanitar altor state europene", a transmis Guvernul României.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Conform sursei citate, până în prezent România a primit 5.200 de doze de anticorpi monoclonali (Italia), 50 de concentratoare de oxigen de 5 litri (Polonia), 200 de concentratoare de oxigen de 5 litri (Olanda).

Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic CITEȘTE ȘI Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic

"Urmează să primim: 8 concentratoare de oxigen de 10 litri și 15 ventilatoare de transport (Danemarca), 12.700 anticorpi monoclonali  (Germania), 5.670 flacoane Tocilizumab (Elveția), 200 de concentratoare de oxigen (Organizația Mondială a Sănătății). Solidaritatea ne aduce mai aproape. Mulțumim!", au arătat reprezentanții Guvernului.

viewscnt
Afla mai multe despre
covid
ue