Telekom Mobile va intra pe zona serviciilor bancare în T4

Telekom Mobile va intra pe zona serviciilor bancare în T4
scris 16 iun 2017

Telekom Romania Mobile Communications (fost COSMOTE Romania) va intra pe zona serviciilor bancare în ultimul trimestru al anului, a declarat directorul general al Telekom Romania, Miroslav Majoros.

“Parteneriatul Telekom Romania Mobile cu banca poloneză Alior a fost semnat în 2015 și își va produce primele efecte în acest an. În prezent se lucrează intens la aplicații și la ofertă”, a spus Majoros.

Telekom Romania va servi ca intermediar pentru furnizarea serviciilor financiare ale Alior către clienți persoane fizice și companii, potrivit datelor dintr-un raport publicat de banca poloneză în 2015.

Orange Money a fost capitalizată cu 11,25 milioane de lei CITEȘTE ȘI Orange Money a fost capitalizată cu 11,25 milioane de lei

Parteneriatul de pe piața românească continuă cooperarea dintre banca poloneză și T-Mobile, divizia de telefonie mobilă a Deutsche Telekom, care a condus la lansarea T-Mobile Banking Services (T-Mobile Usługi Bankowe) în mai 2014.

Alior Bank a fost înființată la sfârșitul anului 2008 și furnizează servicii pentru aproape trei milioane de clienți, din care peste 120.000 de companii.

Telekom Romania Mobile Communications este al treilea jucător local de telefonie mobilă, cu aproape 6 milioane de clienți.

Operatorul este controlat de grupul elen OTE – 70% și Telekom Romania Communications (fost Romtelecom).

Grupul german Deutsche Telekom deține 40% din OTE.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
telekom
servicii bancare
alior