YouTube are 2 miliarde de utilizatori unici lunar care urmăresc zilnic 250 de milioane de ore de conținut pe ecrane TV

YouTube are 2 miliarde de utilizatori unici lunar care urmăresc zilnic 250 de milioane de ore de conținut pe ecrane TV
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mai 2019

YouTube, platformă deținută de Google, are 2 miliarde de utilizatori unici lunar care urmăresc zilnic 250 de milioane de ore de conținut pe ecrane TV, a anunțat Susan Wojcicki, CEO al companiei, potrivit News.ro

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Această cifră reprezintă o creștere de 5% față de cea anunțată vara trecută (1,9 miliarde), scrie Variety.

O creștere a cunoscut-o și timpul petrecut pe platformă, cu peste 250 de ore pe zi. Aici este vorba despre o creștere de 39% în mai puțin de un an și exclude vizionare conținutului pe YouTube TV, serviciul TV cu plată al Google.

Un Boeing 737 a ratat aterizarea, ajungând în râul St. Johns din Florida. 21 de oameni, răniți CITEȘTE ȘI Un Boeing 737 a ratat aterizarea, ajungând în râul St. Johns din Florida. 21 de oameni, răniți

Cât privește vizionarea conținutului YouTube pe suport TV, platforma se găsește pe locul al doilea, după Netflix.

Un sondaj realizat de Cowen & Co. arată că 38,6% dintre utilizatorii cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani vizionează conținutul Netflix pe TV, iar 17,7% - YouTube și 12,1% - Hulu.

YouTube a oferit, joi, indicii despre un proiect „top-secret” cu Justin Bieber, care va fi lansat anul viitor, alături de documentare despre starleta Paris Hilton și cântărețul Maluma, dar și de revenirea programului „What the Fit” al lui Kevin Hart. 

Cântăreața Alicia Keys a anunțat că va avea un nou talk-show, „Unwind”, pe canalul ei, iar actrița de comedie Tiffany Haddish plănuiește să își lanseze propriul canal și un show cu invitați.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
utilizatori
tv