Alin Marius Andrieș, prim-vicepreședinte PNL Iași, numit secretar de stat la Ministerul Finanțelor/El este profesor de economie la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași

Alin Marius Andrieș, prim-vicepreședinte PNL Iași, numit secretar de stat la Ministerul Finanțelor/El este profesor de economie la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 dec 2022

Prim-vicepreședintele PNL Iași, Alin Marius Andrieș, profesor universitar la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, a fost numit secretar de stat la Ministerul Finanțelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit PNL Iași, Alin Marius Andrieș este un specialist în politici economice și financiare, are numeroase proiecte de cercetare, el fiind profesor universitar și coordonator de doctorate la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității ”Al. I. Cuza" Iași. De asemenea, Alin Marius Andrieș este cercetător Asociat la Institutul de Prognoză Economică în cadrul Academiei Române.

"Mulțumesc PNL pentru încrederea și susținerea acordată. Este o onoare dar, în același timp, și o mare responsabilitate având în vedere provocările pe care le avem înaintea noastră. Ca și obiective, voi contribui la implementarea politicilor și strategiilor guvernamentale ale cabinetului Ciucă și voi susține implementarea proiectelor la nivel local și regional. Îi asigur pe ieșeni că proiectele noastre vor fi prioritate a noului meu mandat", a declarat Alin Marius Andrieș, potrivit unui comunicat al PNL Iași, citat de News.ro.

FOTO Parlamentul a aprobat bugetul de stat pentru 2023. Ca de obicei, aleșii au suplimentat banii pentru biserică și la proiecte locale CITEȘTE ȘI FOTO Parlamentul a aprobat bugetul de stat pentru 2023. Ca de obicei, aleșii au suplimentat banii pentru biserică și la proiecte locale

La rândul său, liderul PNL Iași, deputatul Alexandru Muraru a afirmat că numirea lui Andrieș este "o dovadă a promovării specialiștilor și un mesaj către comunitatea academică, respectând statutul Iașului de important pol universitar".

"PNL Iași este și va fi cel mai puternic partid la Iași, care are și va avea guvernarea locală și după 2024, continuând proiectele de administrație liberală. PNL Iași arată, astfel, că este un partid deschis pentru comunitatea universitară, atât prin numărul de cadre universitare care ne onorează cu contribuția lor dar și prin puternica structură de studenți bine pregătiți pe care îi avem în filiala noastră. Îl felicit și îi doresc succes în noua misiune, fiind convins că va contribui decisiv la proiectele Iașului", a declarat deputatul Alexandru Muraru, președintele PNL Iași.

viewscnt
Afla mai multe despre
alin marius andrieș
pnl
ministerul finantelor