ANAF a ridicat sechestrul asigurător de pe toate imobilele Poștei Române

ANAF a ridicat sechestrul asigurător de pe toate imobilele Poștei Române
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 sep 2020

Compania Națională Poșta Română (CNPR) a solicitat Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) eliberarea de sub sechestru a mai multor imobile, după ce a finalizat plata tuturor obligațiilor fiscale în valoare de aproape 135 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unui comunicat al CNPR, cinci clădiri aparținând Poștei Române se aflau sub sechestru, ca măsură asigurătorie impusă de ANAF în vederea recuperării creanțelor față de bugetul statului. Imobilele au fost evaluate de organele fiscale la suma de 153 de milioane de lei, scrie Agerpres.

DOCUMENT Ministerul Finanțelor publică nota prin care precedentul ministru cerea guvernului, în octombrie, să reanalizeze calendarul de majorare a pensiilor. Actualul ministru vorbește de aproape un an despre acest document CITEȘTE ȘI DOCUMENT Ministerul Finanțelor publică nota prin care precedentul ministru cerea guvernului, în octombrie, să reanalizeze calendarul de majorare a pensiilor. Actualul ministru vorbește de aproape un an despre acest document

În data de 20 august 2020, Poșta Română a reușit să-și achite integral toate datoriile istorice, după ce a virat în conturile ANAF suma de aproape 135 milioane de lei, din venituri proprii.

Astfel, compania a solicitat eliberarea de sub sechestru a bunurilor imobile ce au constituit garanție.

"După mai bine de opt ani, Poșta Română nu mai are niciun imobil gajat în favoarea ANAF. A fost o perioadă lungă, fapt care a afectat bonitatea pe piață în situații în care a fost nevoie de finanțare pentru capital de lucru, dar mai ales pentru investiții", a declarat directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu.

viewscnt
Afla mai multe despre
posta romana
anaf