ANAF sector 3 pentru persoane fizice se mută într-o nouă locație

ANAF sector 3 pentru persoane fizice se mută într-o nouă locație
scris 1 nov 2018

Sediul Administrației Sector 3 a Finanțelor Publice, destinat persoanelor fizice, se mută, începând cu data de 12 noiembrie, de la actuala adresă, din Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 10, într-o nouă locație.

Noul sediu va fi la adresa Piața Alba Iulia, Nr. 6.

"Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București anunță că începând de luni, 12 Noiembrie 2018, sediul Administrației Sector 3 a Finanțelor Publice, destinat contribuabililor persoane fizice, se va muta de la adresa din Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 10 la adresa Piața Alba Iulia, Nr. 6, Bl. I 5 (tronson 1+2), Sector 3, București", a anunțat, printr-un comunicat, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București.

Sediul Administrației Sector 3 a Finanțelor Publice, situat în Strada Lucrețiu Pătrășcanu, Nr. 10, Sector 3, București, va fi închis începand cu data de 12 Noiembrie 2018.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
anaf
anaf sector 3
persoane fizice
lucretiu patrascanu nr 10