Bonificație de 10% pentru toate firmele care achită impozitul pe profit până la 25 octombrie

Bonificație de 10% pentru toate firmele care achită impozitul pe profit până la 25 octombrie
scris 8 apr 2020

Toate firmele care achită impozitul pe profit în termenele stabilite, până la data de 25 octombrie 2020, inclusiv, vor avea o bonificație de 10%, a stabilit astăzi plenul Senatului, amendând astfel bonificațiile dispuse recent de Guvern.

Telekom Romania susține continuitatea afacerii printr-un pachet de servicii oferit gratuit pentru trei luni CITEȘTE ȘI Telekom Romania susține continuitatea afacerii printr-un pachet de servicii oferit gratuit pentru trei luni
FOTO 4 perechi de pantofi esențiale oricărui bărbat CITEȘTE ȘI FOTO 4 perechi de pantofi esențiale oricărui bărbat

Majoritatea PSD, susținută de UDMR, Pro România și ALDE, a reușit să modifice atât în comisii, cât și în plenul Senatului, ordonanța, adăugând un amendament prin care toți contribuabilii, indiferent de sistemul de declarare și plată, vor beneficia de bonificație de 10% la plata la termen a impozitului pe profit, până la termenul de 25 octombrie.

Senatorii PNL și USR s-au abținut de la votarea amendamentului.

EXCLUSIV Discuții Finanțe - FMI. România ar putea împrumuta cu dobândă 1,5%, fără condiții și cu rambursare în maximum 5 ani. FMI: \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Discuții Finanțe - FMI. România ar putea împrumuta cu dobândă 1,5%, fără condiții și cu rambursare în maximum 5 ani. FMI: "Nu am primit încă o cerere formală".

”Contribuabilii plătitori de impozit pe profit indiferent de sistemul de declarare și plată prevăzut de articolul 41 din Legea numărul 227/2025 privind Codul Fiscal, cu modificările și completările ulterioare, care plătesc impozitul datorat la termenele stabilite până la data de 25 octombrie 2020, inclusiv, beneficiază de o bonificație de 10% calculată asupra intensității lui pe profit datorat”, prevede amendamentul adoptat de Senat.

Bonificație de 10% pentru toate firmele care achită impozitul pe profit până la 25 octombrie

Cîțu: Deficitul pentru anul 2020 crește semnificativ. Companiile cu activitate să plătească la buget contribuțiile CITEȘTE ȘI Cîțu: Deficitul pentru anul 2020 crește semnificativ. Companiile cu activitate să plătească la buget contribuțiile

Proiectul de lege privind aprobarea ordonanței va fi transmis acum pentru dezbatere și vot final Camerei Deputaților.

viewscnt
Afla mai multe despre
senat
parlament
impozit
plata
profit
bonificiatie
contribuabil